Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κολλήσει και δεν ξέρω από που να εγκαταστήσω το directx 11.1....

έχω αυθεντικά windows 7 sp1 και κάρτα γραφικών gtx 960

Αν και πατώντας στο run dxdiag μου βγάζει πως έχω την έκδοση 11, ανοίγοντας ένα παιχνίδι μου βγάλει μήνυμα XINPUT1_3.dll is missing...

Δημοσ.

rocketleague, σωστα, και το χω βρει σαν φακελο χωρις να χρειαζεται εγκατασταση, σε αλλο pc έπαιζε....θα το ψαξω κιαλο

Δημοσ.

Τα directx 10, 11 και 12 που περιλαμβανονται στις αντιστοιχες εκδοσεις των windows, πχ το 12 στα windows 10, ειναι ενσωματωμενα στο λειτουργικο. Δηλαδη, για να δουλεψει κατι με directx 12, πρεπει να εχεις windows 10 και δεν υπαρχει καποιος installer για 7 ή 8.

Αυτο που δεν ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο ειναι οι βιβλιοθηκες καποιας παλιοτερης εκδοσης του directx. Συνηθως ειναι του 9 και μπορεις να τις βαλεις με αυτον τον installer*. Και οχι, δεν επιρεαζει την εκδοση του directx που εχει το λειτουργικο.

Τελος, ειμαι της αποψης πως θα επρεπε να ερχεται με το windows update, εστω και σαν προαιρετικη ενημερωση, οπως ερχεται η υπολοιπη προαιρετικη σαβουρα της ms (.net framework που δεν περιλαμβανεται στο λειτουργικο, οπως το 4.5 στα 7, ή το silverlight). Αλλα δεν...

* http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...