Προς το περιεχόμενο

goalbet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγνώστες του forum γεια σας έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.            Είμαι γραμμένος στην goal bet αλλά έχω ξεχάσει τον κωδικό μου έρχεται στο e-mail μου ένα link έτσι ώστε να επιλέξω έναν νέο κωδικό αλλά όταν πατάω το link μου βγάζει <<Παρουσιάστηκε σφάλμα, Παρακαλώ δοκιμάστε  αργότερα >>.  Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γινε μελος σε αλλη εταιρεια

Γιατί; Υπάρχουν θέματα με την Goalbet; Εγώ έχω αυτοαποκλειστεί από 365 και stoiximan, γιατί τσαντίστηκα που μια μέρα πήγα χάλια και άνοιξα λογαριασμό αργότερα στην Goalbet.

Προς το παρόν πάω πολύ καλά, αλλά αν υπάρχουν θέματα, όποιος γνωρίζει, ας τα αναφέρει παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί λίγο.

Δημοσ.

Όσον αφορά το bonus, η αλήθεια είναι πως εγώ δεν το πήρα ποτέ. Πάντως, από την άλλη, 2 αναλήψεις έχω κάνει, η μια μπήκε 2 εργάσιμες μετά, η άλλη 3 εργάσιμες. Και οι 2 μέσω viva wallet.

Τα λινκ είναι από 2012. Έχει κανείς πιο πρόσφατη εμπειρία με goalbet; Του έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα με αυτήν την εταιρία ή όλα νορμάλ;

Σ' ευχαριστώ, πάντως.

Δημοσ.

πρώτων πάνε στην bet365 μόλις ξεμπερδέψεις με αυτό το πρόβλημα αν καταφέρεις να ξεμπερδέψεις εγω είμαι εκεί και είναι άψογη οχι μόνο σε θέματα αναλήψεων αλλα στα πάντα. Άποψη μου τουλάχιστον. Και επίσης αφου σου λέει σφαλμα οταν πάς να αλλάξεις τον κωδικό σου πάνε στην άμεση εξυπηρέτηση και στείλε μήνυμα στην εταιρία άμεσα 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εγω γραφτηκα χθες στη goalbet. αλλα τωρα που διαβασα διαφορα στο google αγχωθηκα. ευτηχως βεβαια δεν εκανα ταυτοποιηση.ειναι νομιμο??καταβαλη τα κερδη???

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ GOALBET. ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙ 210 ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΏΡΑ.... ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΛΕΦΤΆ ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ..... 

Στις 16/12/2015 στις 7:18 ΜΜ, sarantatessera είπε

Γιατί; Υπάρχουν θέματα με την Goalbet; Εγώ έχω αυτοαποκλειστεί από 365 και stoiximan, γιατί τσαντίστηκα που μια μέρα πήγα χάλια και άνοιξα λογαριασμό αργότερα στην Goalbet.

Προς το παρόν πάω πολύ καλά, αλλά αν υπάρχουν θέματα, όποιος γνωρίζει, ας τα αναφέρει παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί λίγο.

ΜΑΚΡΙΆ ΜΑΚΡΙΆ ΜΑΚΡΙΆ...... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ GOALBET  ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΘΕΛEΙ ΠΟΛΛΉ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΈΝΕ ΜΕ ΑΠΆΘΕΙΑ ΌΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ.... ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΠΆΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΊΣΩ, ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΈΨΟΥΝ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...