Sttathiss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ενα μελος απο το isnomnia με προτεινε αυτο το φιλτρο. http://www.ebay.com/itm/Haida-Slim-ND-Graufilter-Pro-II-MC-ND1000-40-5-mm-inkl-Cap-/251304351985?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3a82e818f1 Ειναι καλη μαρκα; Αλλοιωνει την φωτογραφια και σε τι βαθμο; Ρωταω διοτι εχω ενα φθηνο περιστρεφομενο ND το οποιο αλλοιωνει αρκετα την φωτογραφια και για αυτο θελω να αγορασω αλλο και φυσικα οχι περιστρεφομενο. Θελω να το χρησιμοποιω για νερα, συννεφα, ηλιοβασιλεμα και οποιαδηποτε ωρα. Εχω μηχανη sony a5000 και φακο με διαμετρο 40,5mm Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2015 από Sttathiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα 77αρη ίδιο,μπορώ να πω πως είναι άριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sttathiss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα 77αρη ίδιο,μπορώ να πω πως είναι άριστο. Ευχαριστω πολυ φιλε. Χρησιμη η πληροφορια σου. Περιμενω και αλλες γνωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα