Προς το περιεχόμενο

oneplus 2 απο gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό το κινητό αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά και δυστυχώς δεν το πρόσεξα. Μπορείτε να μου πείτε αν και πως μπορώ να τα προσθέσω χωρίς να το κάνω root? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Υπ όψιν ότι δεν το παρέλαβα ακόμα.

Αποστολή από το Z30 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτα φιλε μου τα βλεπουμε!!!!

Αν μπορεις ακυρωσε το.

Πρεπει να περασης αλλη rom που να υποστηριζει ελληνικα δηλαδη τρεχα γυρευε.

Μπορει να θελει και root για να την περασης αυτο δεν το ξερω.....

Δημοσ.

Δε με πειράζει η γλώσσα του συστήματος αλλά το ότι δε θα μπορώ να γράψω ελληνικά. Υπάρχει άλλη εφαρμογή πληκτρολόγιο με υποστήριξη ελληνικών, να είναι όμως κάπως της προκοπής?

Δημοσ.

Δε με πειράζει η γλώσσα του συστήματος αλλά το ότι δε θα μπορώ να γράψω ελληνικά. Υπάρχει άλλη εφαρμογή πληκτρολόγιο με υποστήριξη ελληνικών, να είναι όμως κάπως της προκοπής?

Αν ειναι μονο γι'αυτο τοτε βαλε το Go keyboard
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά υποστηρίζει ελληνικά αν και μου λέγαν πως δεν. Τώρα μετά το σετάρισμα εμφανίζεται ένα update σε 2.1.1 το κατεβάζω αλλά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης λέει failed κι μετά υποχρεωτικά επανεκκίνηση. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω το update κάπως πως? Το τηλέφωνο έχει αυτή τη στιγμή την έκδοση 2.0.0. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Η εγκατάσταση απέτυχε, να γίνει επανεκκίνηση, και μένει στην 2. 0.0

Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο? Ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...