d@mi@NOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε ολους! Εχω ενα μικροθεματακι με τα windows προφανως και λογικα ανοιξα το θεμα στην σωστη εννοτητα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου καταρχας με λειτουργικο windows 10. Το προβλημα ειναι: Ξεκιναω το pc, δινει κατευθιαν σημα στην οθονη και οταν φτανει στο σημειο που φoρτωνει τα windows φευγει το σημα, η οθονη γινεται γκρι και γραφει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ. Η ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ" και μετα απο 3 δευτερολεπτα επανερχεται η εικονα με το background των windows (Αυτο γινετε παντα) . To θεμα ειναι πως (οχι παντα) οταν επανερχεται η εικονα μου σκορπιζονται τα εικονιδια σαν να εχω αλλαξει την αναλυση απο 3440x1440 σε 800x600 και να εχω επαναφερει ξανα σε 3440x1440 μαζευονται αριστερα και σκορπια δηλαδη (καθε φορα και πιο περιεργα ανακατεμενα τα εικονιδια οχι παντα το ιδιο). Επισυναπτω 3 φωτογραφιες για να καταλαβετε λιγο. η πρωτη ειναι με το background το κανονικο (που χρησιμοποιω), η δευτερη με το background που χαλαει μερικες φορες με το ανοιγμα και η αλλη με το μηνυμα που μου βγαζει ενδιαμεσα στο boot. drivers εχω τους τελευταιους και εχω δοκιμασει να τους ξαναεγκαταστησω (απο το site της nvidia). συνδεσμολογια καρτας με οθονη: display port αλλα εχω δοκιμασει και με hdmi το ιδιο γινετε. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, Ευχαριστω παιδια!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό έχει σίγουρα να κάνει κάτι με κάρτα γραφικών και τα παρελκόμενα. Αρχικά δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις σε περίπτωση που δεν κούμπωσε καλά. Μετά δοκίμασε να βάλεις άλλο καλώδιο HDMI και να δεις αν λειτουργεί έτσι. Τέλος, τσέκαρε λίγο τους drivers της κάρτας και ενημέρωσε τους αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ορίστε λίγες συμβουλές για αρχή, πες μας πώς θα πάει και εδώ θα είμαστε.
d@mi@NOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό έχει σίγουρα να κάνει κάτι με κάρτα γραφικών και τα παρελκόμενα. Αρχικά δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις σε περίπτωση που δεν κούμπωσε καλά. Μετά δοκίμασε να βάλεις άλλο καλώδιο HDMI και να δεις αν λειτουργεί έτσι. Τέλος, τσέκαρε λίγο τους drivers της κάρτας και ενημέρωσε τους αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ορίστε λίγες συμβουλές για αρχή, πες μας πώς θα πάει και εδώ θα είμαστε. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε JohnGTA θα κανω κιαλλες δοκιμες και θα ενημερωσω. Οσο για την καρτα γραφικων εχω δοκιμασει και μια asus r9 290x και κανει το ιδιο.
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ξεκιναω το pc, δινει κατευθιαν σημα στην οθονη και οταν φτανει στο σημειο που φoρτωνει τα windowsφευγει το σημα, η οθονη γινεται γκρι και γραφει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ. Η ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ" και μετα απο 3 δευτερολεπτα επανερχεται η εικονα με το background των windows Δουλεύουν όλα σωστά και δεν έχεις κανένα πρόβλημα,απλά αργεί λίγο να φορτώσει ο driver και μέχρι τότε τα windows βλέπουν την οθόνη σε safe mode. Το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να τρέχεις ένα πρόγραμμα που βάζει τα εικονίδια σου στην σειρά που όρισες κάθε φορά που αλλάζει η ανάλυση. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/save-desktop-icons-position-and-restore-when/f1299a9d-6dc0-4e5b-9342-ac622bbceaf7?auth=1
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δουλεύουν όλα σωστά και δεν έχεις κανένα πρόβλημα,απλά αργεί λίγο να φορτώσει ο driver και μέχρι τότε τα windows βλέπουν την οθόνη σε safe mode. Το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να τρέχεις ένα πρόγραμμα που βάζει τα εικονίδια σου στην σειρά που όρισες κάθε φορά που αλλάζει η ανάλυση. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/save-desktop-icons-position-and-restore-when/f1299a9d-6dc0-4e5b-9342-ac622bbceaf7?auth=1 Ok σε ευχαριστω πολυ αδερφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα