Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να μεταφερω μια ταινια στο 640 για να την δω εκει.

γνωριζετε ακριβως τι διαδικασια κανω?

Δημοσ.

Απλά περνα την στην μνήμη του κινητού κ κατέβασε το καταλλληλο πρόγραμμα για να παίζει υποτιτλους(εγώ έχω vlc) κ αυτό!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Sent from my RM-1062_1027

Δημοσ.

Όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω και ακούω με τα κινέζικα και ο κόπος που χρειάζεται για να τα φέρεις στα μέτρα σου καθώς και η (κακά τα ψέματα) καλή υποστήριξη που βλέπω απο την microsoft στο Lumia σε συνδυασμό με την καλή οθόνη που έχει το XL με έχουν οδηγήσει στο να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δω το συγκεκριμένο κινητό τώρα που κάπου έπιασε το μάτι μου οτι έπεσε στα 199€.Η χρήση μου είναι internet, μουσική μέσω bluetooth στην μηχανή όταν ταξιδεύω και viber, ενώ δεν λέω όχι στα παιχνίδια αν βρώ κάτι καλό. Τι λέτε αξίζει να πάω για πρώτη φορά σε windows phone απο την χρήση Android μέχρι τώρα ή να ρισκάρω με τα κινέζικα?

Δημοσ.

Όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω και ακούω με τα κινέζικα και ο κόπος που χρειάζεται για να τα φέρεις στα μέτρα σου καθώς και η (κακά τα ψέματα) καλή υποστήριξη που βλέπω απο την microsoft στο Lumia σε συνδυασμό με την καλή οθόνη που έχει το XL με έχουν οδηγήσει στο να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δω το συγκεκριμένο κινητό τώρα που κάπου έπιασε το μάτι μου οτι έπεσε στα 199€.Η χρήση μου είναι internet, μουσική μέσω bluetooth στην μηχανή όταν ταξιδεύω και viber, ενώ δεν λέω όχι στα παιχνίδια αν βρώ κάτι καλό. Τι λέτε αξίζει να πάω για πρώτη φορά σε windows phone απο την χρήση Android μέχρι τώρα ή να ρισκάρω με τα κινέζικα?

lumia 640 xl απο εμενα φιλε

Δημοσ.

Ανάλογος για την χρήση που είπες αξίζει κ με το παραπάνω και με μπαταρία τέρας τις 2 μέρες για πλάκα!

Βέβαια meizu note 2 η xiaomi rediminote 2 έχουν κλτρα specs κ είναι πιο ελκιστηκα θα παραγγηλω ένα από τα 2 και λγκα θα κρατήσω και τις 2 συσκευές !

Εγω θα επερνα λυμια στν θέση σου να μν περιμένω άμα είχα συσκευή να βολεφτω θα πήγαινα σε κινέζο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...