maniac89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γεια, έχω το κινητό Sony Xperia M, και ο χώρος που έχω για να αποθηκεύω τις εφαρμογές είναι μόνο 2GB. Έχω ψάξει στο ιντερνετ, και εχω δει οτι γίνεται να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην sd card. Αυτό είναι σίγουρο ότι είναι ασφαλές, και δεν πρόκειται αν κανω καποια βλακεία να χαλάσει το κινητό μου; Έχει να προτείνει κανείς καποια λύση που να την έχει δοκιμαάσει. Ευχαριστώ πολύ
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι φιλε μου υπαρχει. Το εχουν κανει αρκετοι. Στο δικο σου θελει: 1.Ξεκλειδωμα bootloader 2. Root 3. Και την εφαρμογη Link2sd http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365827&page=29 2
iMarilina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γεια, έχω το κινητό Sony Xperia M, και ο χώρος που έχω για να αποθηκεύω τις εφαρμογές είναι μόνο 2GB. Έχω ψάξει στο ιντερνετ, και εχω δει οτι γίνεται να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην sd card. Αυτό είναι σίγουρο ότι είναι ασφαλές, και δεν πρόκειται αν κανω καποια βλακεία να χαλάσει το κινητό μου; Έχει να προτείνει κανείς καποια λύση που να την έχει δοκιμαάσει. Ευχαριστώ πολύ Δεν είμαι σίγουρη ότι χρειάζεται σώνει και καλά να κάνεις root. Είχαμε ένα ταμπλετάκι για το μικρό εδώ, και πήγαινα στις ρυθμίσεις εκεί που είναι οι εφαρμογές, έμπαινα στην κάθε εφαρμογή που ήθελα και είχε ένα κουμπι που έλεγε transfer to SD card. Για δες το. Δεν το έχει για όλες τις εφαρμογές αλλά για τις περισσότερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα