Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρωταω απο αποψη λιγοτερων drivers και γενικοτερα πιο ευκολης συνολικα διαδικασιας. Νομιζω οτι ειναι τα windows 10, αλλα θα ηθελα και τις δικες σας αποψεις.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 υπαρχουν πολλες ασυμβατοτητες και σε 8.1 και σε 10. τα πιο safe bet ειναι τα win 7. μετα τα 8.1 και 10
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα στα windows 7 βρισκει αυτοματα τους drivers; Οπως γινεται με τα 10; Μιλαω για format και εγκατασταση windows απο iso. Οχι απο recovery ή δισκακι που εχουν τα laptop.
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και τα 3 windows το ίδιο πράγμα ειναι απο θέμα drivers , εδώ παίζει ρόλο το hardware σου ποσο παλιό η καινούργο ειναι η τι συσκευές εχεις επάνω που θα βρούν drivers τα windows. Πάντως για τώρα που μιλάμε λογικά τα 10 και τα 8.1 θα σου βρούν ολους τους drivers μονο με τα 10 ίσως να υπάρχει ενα θέμα γιατι ακόμα ειναι φρέσκα και δεν εχουν βγάλει ολοι drivers για ολα τα hardware λογικά ομως δεν θα έχεις πρόβλημα 3
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε αυτά που χρησιμοποιώ δεν έχω συναντήσει την παραμικρή ασυμβατότητα ουτε στα 8 ουτε στα 8.1 ουτε στα 10άρια. ακόμα και για drivers που δεν υπάρχουν στα 10 για μια συσκευή(πχ usb wifi)υπάρχει τρομερά μεγάλη πιθανότητα να παίξει απροβλημάτιστα ο 8.1 driver. απο εκει και πέρα,γιατί να βρει μόνο του drivers; και να μην ξέρεις τι φοράει το pc,μητρική μπορείς να δεις(εφόσον μιλάμε για desktop) όπως και κάρτα γραφικών(γράφουν στο PCB μάρκα και υπάρχει αυτοκόλλητο με το ονομα της πχ gtx980) Απο εκει και πέρα,εαν δεν γνωρίζεις για τα υπόλοιπά πας στην διαχείριση συσκευών και βλέπες τι είναι με θαυμαστικό η τριγωνάκι ως αγνωστη συσκευη,πας στις λεπτομέριες του εκάστοτε υλικου και το αναζητάς στο ιντερνετ βάσει του αναγωνριστικό υλικού που γράφει.
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε μηχάνημα πολλών ετών... με Q6600, με MSI P35 Platinum & GTX560Ti τα Win8, 8.1 + 10 δούλευαν και δουλεύουν άψογα!Οπότε οτιδήποτε νεότερο θα έλεγα ότι θα κυλάει σαν νεράκι εκτός ίσως μερικών συγκεκριμένων συσκευών που μπορεί να έχουν προβλήματα... αλλά δεν μπορώ να φανταστώ...Κάποιοι έλεγαν ότι είχαν θέμα με απλά Drives (CD, DVD).Εκεί αν θέλεις κάνε ένα search online.Άποψη μου 8.1 ή 10 αν σε χαλάει το metro ui
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Όλες οι εκδόσεις των Windows έχουν τον ίδιο βαθμό ευκολίας στην εγκατάσταση. Αν όμως το μοντέλο του υπολογιστή σου είναι αρκετά παλιό και δεν υποστηρίζεται πλέον από τον κατασκευαστή του, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην βρεις τους κατάλληλους drivers. Αυτό που θα σου συνιστούσα να κάνεις, είναι να φορτώσεις την τελευταία έκδοση των Windows που υποστηρίζει ο κατασκευαστής.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα Windows 7 βρισκουν πολυ ευκολα τα Drivers. Εγω δεν εχω προβλημα. Τωρα απο εκει και επειτα, οτι σε βολευει εσενα. Απλα εχε το νου σου, οτι τα Windows 10 ακομα, δεν εχουν αναπτυχθει, και μπορει να δεις προβληματα ασυμαβοτητας με διαφορα προγραμματα
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δλδ απλα βαζω το iso, εγκαταστω τα windows και ειμαι κομπλε; Ουτε drivers, ουτε τιποτα; Παλαιοτερα για ενα sony vaio που εχω, κατεβαζα πρωτα ολους τους drivers απο το site τους και μετα τα windows, τα εγκαταστουσα.
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δλδ απλα βαζω το iso, εγκαταστω τα windows και ειμαι κομπλε; Ουτε drivers, ουτε τιποτα; Παλαιοτερα για ενα sony vaio που εχω, κατεβαζα πρωτα ολους τους drivers απο το site τους και μετα τα windows, τα εγκαταστουσα. Θεωρητικά αν σου βρούν ολους τους drivers εισαι κομπλέ θα σου συνιστούσα ομως να μην αφήσεις το μηχάνημα με τους default των windows δεν προτείνεται γενικά ....
TheAccountant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα καλυτερα προς εγκατάσταση windows ειναι αυτά με τα οποία ερχόταν.... αυτό συνηθως ισχύει σε γενικές γραμμές. Απο εκει και πέρα ειθιστε τα ποιο νεα windows να υποστηριζουν πάντα το παλιοτερο h/w αλλα δεν ειναι πάντα αυτή η περίπτωση. Οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα σου. Σε μένα σε ενα φορητο τριετίας με win7, τα 10αρια δεν εκατσαν λογω ελλειψης driver για την κάρτα γραφικών (amd). Αντίθετα σε αλλο φορητό 5ετιας που έχω.... τα 10αρια, οχι απλά ετρεξαν, αλλα δουλεψε και πολυ καλυτερα το μηχανημα σε σχέση με τους drivers που εδινε η Toshiba. Your best bet πάντως ειναι τα 10αρια....
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οταν λες δεν εκατσαν; Αναγκαστηκες να τα βγαλεις; Δεν ηταν λειτουργικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα