Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι απο Kv δεν δινουν 10 .μονο απο το αστικο κεντρο.εισαι απο Kv οποτε ναι εχεις κανονικα fast path>θα εχετε λογικα και καποιες μικρες διαφορες στα πρωτα hops αλλα μετα θα βγαινετε το ιδιο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλε το battleping trial και δες αν εισαι καλυτερα με αυτο(που λογικα θα δεις διαφορα).Γιατι με την wind δεν θα βγαλεις ακρη και απλα θα νευριαζεις.Αυτο εκανε και ο κολλητος μου και για  ιδιο παιχνιδι μαλιστα

• Like 1
Δημοσ.

b5327e5dcaabd7689c62a8297321dc5f.png

Πως γινεται να περναμε και οι 2 απο μιλανο και μονο εγω να εχω το προβλημα? Καπου εδω ειναι ολη η ιστορια. Ειναι κουλο! Δεν ειναι???

ναι απο Kv δεν δινουν 10 .μονο απο το αστικο κεντρο.εισαι απο Kv οποτε ναι εχεις κανονικα fast path>θα εχετε λογικα και καποιες μικρες διαφορες στα πρωτα hops αλλα μετα θα βγαινετε το ιδιο.

Ωραια, εχω το δικαιωμα να τους ζητησω να με χωσουν στο Kv αντι αστικο κεντρο να παρω το ρημαδοfastpath και αν ειμαι και τυχερος να φτιαξει και το προβλημα προς τα εξω??

Βαλε το battleping trial και δες αν εισαι καλυτερα με αυτο(που λογικα θα δεις διαφορα).Γιατι με την wind δεν θα βγαλεις ακρη και απλα θα νευριαζεις.Αυτο εκανε και ο κολλητος μου και για  ιδιο παιχνιδι μαλιστα

Το δοκιμαζω τωρα φιλε μου, ευχαριστω. Φαινεται πολυ καλη προσωρινη λυση

Δημοσ.

Πως γινεται να περναμε και οι 2 απο μιλανο και μονο εγω να εχω το προβλημα? Καπου εδω ειναι ολη η ιστορια. Ειναι κουλο! Δεν ειναι???

Ωραια, εχω το δικαιωμα να τους ζητησω να με χωσουν στο Kv αντι αστικο κεντρο να παρω το ρημαδοfastpath και αν ειμαι και τυχερος να φτιαξει και το προβλημα προς τα εξω??

Το δοκιμαζω τωρα φιλε μου, ευχαριστω. Φαινεται πολυ καλη προσωρινη λυση

αν η περιοχη σου εχει καφαο απο τα καινουρια ισως να μπορει να γινεται αλλα απο την αλλη επειδη ο παροχος χανει λεφτα ετσι μπορει να μην το κανουν.αλλα απο εκει θα παρεις 5 mbit upload.αν μπορεις να πας στα 5 mbit upload Με Fast path οπως εισαι τωρα απο το αστικο ναι θα ειναι μια λυση.γενικως να σου πουν τι χρειαζεται για να παρεις Fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...