Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας  κανει ενα Port forward τοτε σαν πιο απλη λυση να δει αν εχει private ή public αν εχουν δωσει και αλλο δικτυο.και τηλεφωνο μπορει να παρει αλλα και μονος του να το δοκιμασει.αν δεν παιξει το Port forward τοτε....επισης αν βαλει το block σε ripe μπορει να δει τι γινεται.αν ειναι Private δεν νομιζω να του πει οτι ανηκει στην wind

Δημοσ.

Δινω εδω 2 αποτελεσματα που μου εδωσε ενα παιδι για να με βοηθησει. Καταληγουμε καπου?

WUqej9t.jpg

q7gM8XS.jpg

ας  κανει ενα Port forward τοτε σαν πιο απλη λυση να δει αν εχει private ή public αν εχουν δωσει και αλλο δικτυο.και τηλεφωνο μπορει να παρει αλλα και μονος του να το δοκιμασει.αν δεν παιξει το Port forward τοτε....επισης αν βαλει το block σε ripe μπορει να δει τι γινεται.αν ειναι Private δεν νομιζω να του πει οτι ανηκει στην wind

Ρωτησα για αυτο και μου ειπαν οτι το VDSL δε μπαινει ποτε σε Private

Update:

Εχω αλλα 2 PingPlotter απο τον κολλητο μου που μενει στην ιδια πολυκατοικια. (HOL 24 ADSL)

7fVXrEr.png

XrSxpIi.png

Καπου θα πρεπει να καταληξουμε τωρα, δε γινεται.. Ε φανταστικε poulino? :P

Δημοσ.

α.μεσα απο οπτικη ινα εχω αυτα.

.........................................................................
  8    22 ms    22 ms    22 ms  xe-9-2-0.bar1.Sofia2.Level3.net [212.162.46.109]
  9    45 ms    46 ms    45 ms  ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
 10    45 ms    45 ms    45 ms  ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
 11    59 ms    58 ms    59 ms  Telia-level3-10G.Frankfurt.Level3.net [4.68.70.106]
 12    55 ms    55 ms    55 ms  ffm-bb1-link.telia.net [62.115.137.218]
 13    71 ms    56 ms    53 ms  ffm-b1-link.telia.net [62.115.137.125]
 14    58 ms    58 ms    58 ms  internap-ic-305857-ffm-b11.c.telia.net [62.115.41.206]

δηλαδη δεν εχω και την τρομερη διαφορα απο αυτα που εχουν οι φιλοι σου 
58 ms    58 ms    58 ms  internap-ic-305857-ffm-b11.c.telia.net [62.115.41.206]
ο φιλος σου 78 73 ο αλλος 83 81.
to fast Θα σου ριχνε το Ping αλλα αμα δεν σου βαζουν ....:(
Πριν βγεις εκτος ηδη εχεις το 30 Ping του Interleave.Μηπως πριν σε ειχαν Fast και τωρα σε κανα Interleave?
στην πρωτη εικονα σου βγαζεις 85 που δεν ειναι πολυ παραξενο για Interleave με βαση τον φιλο σου που ειναι Hol.
το 95.172.65.100
εμενα δεν μου προχωραει για να συγκρινω με σενα

το 100 που τρως φαινεται οτι δεν ειναι καν ελλαδα
Δημοσ.

α.μεσα απο οπτικη ινα εχω αυτα.

.........................................................................
  8    22 ms    22 ms    22 ms  xe-9-2-0.bar1.Sofia2.Level3.net [212.162.46.109]
  9    45 ms    46 ms    45 ms  ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
 10    45 ms    45 ms    45 ms  ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
 11    59 ms    58 ms    59 ms  Telia-level3-10G.Frankfurt.Level3.net [4.68.70.106]
 12    55 ms    55 ms    55 ms  ffm-bb1-link.telia.net [62.115.137.218]
 13    71 ms    56 ms    53 ms  ffm-b1-link.telia.net [62.115.137.125]
 14    58 ms    58 ms    58 ms  internap-ic-305857-ffm-b11.c.telia.net [62.115.41.206]

δηλαδη δεν εχω και την τρομερη διαφορα απο αυτα που εχουν οι φιλοι σου 
58 ms    58 ms    58 ms  internap-ic-305857-ffm-b11.c.telia.net [62.115.41.206]
ο φιλος σου 78 73 ο αλλος 83 81.
to fast Θα σου ριχνε το Ping αλλα αμα δεν σου βαζουν .... :(
Πριν βγεις εκτος ηδη εχεις το 30 Ping του Interleave.Μηπως πριν σε ειχαν Fast και τωρα σε κανα Interleave?
στην πρωτη εικονα σου βγαζεις 85 που δεν ειναι πολυ παραξενο για Interleave με βαση τον φιλο σου που ειναι Hol.
το 95.172.65.100
εμενα δεν μου προχωραει για να συγκρινω με σενα

το 100 που τρως φαινεται οτι δεν ειναι καν ελλαδα

Οχι, ποτε δεν ημουν σε fastpath, τσεκαρισμενο. 

Μετα απο εξτρα ελεγχους που εκανε ενας ακομα τεχνικος σημερα τηλεφωνικα μου ειπαν ξανα οτι δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με αυτους γιατι το σημα διαστρεβλωνεται εκτος Ελλαδας. Το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι τα "μονοπατια" που διαλεγει η wind να με στειλει εκτος ειναι για τα σκουπιδια. Τους ρωτησα αν αυτο αλλαζει και μου ειπαν οχι. 

Θα κανω μια τελευταια απελπισμενη προσπαθεια για port forward (αν και το ειχα ξαναδοκιμασει) και απο κει και περα εχω φυγει σουμπιτος. Δε με ενδιαφερει ποιος φταιει, απο τη στιγμη που θελω να εχω αυτη την υπηρεσια και με τη Wind δεν μπορω, ενω με αλλο ISP θα μπορω, τσαμπα δινω τα λεφτα μου. 

Τους ρωτησα αν μπορει να γινει αλλαγη router εστω δοκιμαστικα, αρνηθηκαν. Τους ρωτησα αν μπορει να ερθει τεχνικος να το δει απο εδω για να εχουν πληρη εικονα, μου ειπαν οτι δεν εχει νοημα διοτι απλα θα τρεξει τα tracert που ηδη εχουν εικονα του τι γινεται. Νιπτουν τας χειρας τους εν ολιγοις.

Απο κει και περα τωρα! Η συνδεση σου φαινεται φωτια. Εχεις HCN? HOL, Forthnet, Cyta δε μου δινουν εδω περα VDSL, και ο ΟΤΕ μου δινει 30ρι μοναχα, πραγμα αχρηστο για μενα γιατι συγκατοικω με τον αδερφο μου και χρειαζεται αρκετο upload λογω streaming. H HCN φαινεται η ξεκαθαρα λογικη λυση. Εαν αυτα ειναι τα ping σου με HCN εχω ηδη παει χτες και εχω κανει αιτηση να ξεκινησουν σκαψιματα.

Αν το συμβολαιο μου με WIND δεν εχει ληξει, πως μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω προστιμα και ιστοριες? 

​(Το ειχα κανει περυσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν 12μηνο)

Δημοσ.

Να φύγεις χωρίς να πληρώσεις πριν λήξει το συμβόλαιο μόνο αν δεχτούν ότι είναι δικό τους το πρόβλημα. Εφόσον "δεν είναι" τότε μπορείς να περιμένεις να κάνουν κάποια αλλαγή σαν εταιρία η οποία θα αναφέρεται στον λογαριασμό (κάτω κάτω σε μπλε φόντο) ή γενικά αν αλλάξουν κάτι στις υπηρεσίες τους όπως αναφέρει εδώ:

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=364

Ο συνδρομητής που δε συμφωνεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις μπορεί να καταγγείλει τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς εντός ενός (1) μηνός από την παρούσα ενημέρωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση. 
Δημοσ.

Οχι, ποτε δεν ημουν σε fastpath, τσεκαρισμενο. 

Μετα απο εξτρα ελεγχους που εκανε ενας ακομα τεχνικος σημερα τηλεφωνικα μου ειπαν ξανα οτι δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με αυτους γιατι το σημα διαστρεβλωνεται εκτος Ελλαδας. Το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι τα "μονοπατια" που διαλεγει η wind να με στειλει εκτος ειναι για τα σκουπιδια. Τους ρωτησα αν αυτο αλλαζει και μου ειπαν οχι. 

Θα κανω μια τελευταια απελπισμενη προσπαθεια για port forward (αν και το ειχα ξαναδοκιμασει) και απο κει και περα εχω φυγει σουμπιτος. Δε με ενδιαφερει ποιος φταιει, απο τη στιγμη που θελω να εχω αυτη την υπηρεσια και με τη Wind δεν μπορω, ενω με αλλο ISP θα μπορω, τσαμπα δινω τα λεφτα μου. 

Τους ρωτησα αν μπορει να γινει αλλαγη router εστω δοκιμαστικα, αρνηθηκαν. Τους ρωτησα αν μπορει να ερθει τεχνικος να το δει απο εδω για να εχουν πληρη εικονα, μου ειπαν οτι δεν εχει νοημα διοτι απλα θα τρεξει τα tracert που ηδη εχουν εικονα του τι γινεται. Νιπτουν τας χειρας τους εν ολιγοις.

Απο κει και περα τωρα! Η συνδεση σου φαινεται φωτια. Εχεις HCN? HOL, Forthnet, Cyta δε μου δινουν εδω περα VDSL, και ο ΟΤΕ μου δινει 30ρι μοναχα, πραγμα αχρηστο για μενα γιατι συγκατοικω με τον αδερφο μου και χρειαζεται αρκετο upload λογω streaming. H HCN φαινεται η ξεκαθαρα λογικη λυση. Εαν αυτα ειναι τα ping σου με HCN εχω ηδη παει χτες και εχω κανει αιτηση να ξεκινησουν σκαψιματα.

Αν το συμβολαιο μου με WIND δεν εχει ληξει, πως μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω προστιμα και ιστοριες? 

​(Το ειχα κανει περυσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν 12μηνο)

το κακο ειναι που δεν σε βαζουν σε Fast path τωρα να διορθωσεις το θεμα.
οτι το Ping ανεβαινει καθως πας εξωτερικο ναι αυτο φαινεται απλα με Fast path θα ειχες κατι λιγοτερο (10-15ms).
το Path ναι βγαινει αυτοματα οποτε δεν παιζει να το αλλαξουν.μπορει να εχει γινει οποιαδηποτε αλλαγη και να εχει αλλαξει αυτο.
αυτο θα το βλεπες μονο αν ειχες tracert πως εβγαινες πιο παλια.
δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει το port forward.
Δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν επισης πολλα με αλλαγη ρουτερ.αντε να πεσεις εγω σου λεω και 5-10ms.δεν νομιζω παραπανω ουτε οτι εχει παθει κατι το ρουτερ.
επισης τεχνικος πραγματι δεν εχει νοημα να ερθει γιατι δεν μπορει να κανει κατι αλλο.
αν σε εβαζαν σε 5 Mbit upload και Fast path ισως να ηταν καλυτερα.
υπαρχει θεμα για την Hcn κατι θα εχουν γραψει εκει για Pings ταχυτητες κτλ.και εκει βεβαια το δικο τους ρουτερ
θα εχεις παλι.παραξενο να σου δινει μονο η wind vdsl απο το αστικο κεντρο.δεν υπαρχει καθολου ιδιοκτητο εκει
ή απλα σου λενε οτι δεν σου δινουν?διοτι αμα υπαρχει και δεν σου δινουν πεστους οτι ειχες κανονικα με wind
και οτι η αποσταση ειναι μια χαρα.απο Kv να παιρνεις δυσκολο και να εχεις 10 mbit upload συν οτι ο οτε θα σου δινε
και 50 αρι αν επαιρνες απο Kv.
ειναι λιγο θεμα οτι δεν θες να πληρωσεις το προστιμο επειδη δεν παιζεις σωστα.μπορει να το δεχτουν μπορει να σου γκρινιαξουν και να πρεπει να παει
μετα καμια επιστολη απο ΕΕΤΤ.μακαρι να ειναι 12 μηνο.ρωτα και δες.επισης αν ειναι να βαλεις Hcn περιμενε να σε συνδεσουν και μετα διεκοψε.μην μεινεις χωρις ιντερνετ και οι αλλοι σου πουν στο τελος οτι θα εχεις ιντερνετ σε κανα μηνα ή οτι δεν μπορει πχ να σε συνδεσουν.

Να φύγεις χωρίς να πληρώσεις πριν λήξει το συμβόλαιο μόνο αν δεχτούν ότι είναι δικό τους το πρόβλημα. Εφόσον "δεν είναι" τότε μπορείς να περιμένεις να κάνουν κάποια αλλαγή σαν εταιρία η οποία θα αναφέρεται στον λογαριασμό (κάτω κάτω σε μπλε φόντο) ή γενικά αν αλλάξουν κάτι στις υπηρεσίες τους όπως αναφέρει εδώ:

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=364

ναι το θεμα αυτο ειναι αν θα δεχτουν οτι ειναι δικο τους θεμα ή θα λενε διαφορα οτι αυτο ειναι το καλυτερο και οτι δεν ειναι προβλημα το μεγαλο Ping και διαφορα τετοια.ουτε για Fast path μπορει να πει τιποτα διοτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν.θα πρεπει επισης η αλλαγη που θα κανουν να τον "πιανει" στο πακετο που εχει αλλιως παλι δεν θα πετυχει.επισης αν περιμενει να γινει αλλαγη θα περιμενει αρκετα.

Δημοσ.

θα πρεπει επισης η αλλαγη που θα κανουν να τον "πιανει" στο πακετο που εχει αλλιως παλι δεν θα πετυχει.επισης αν περιμενει να γινει αλλαγη θα περιμενει αρκετα.

Σωστά, ξέχασα να το αναφέρω.

Δημοσ.

γενικα καλυτερα ναμην περιμενει αυτο.ας προσπαθησει να δει αν εχει κλεισει χρονο και αν οχι ας δει αν μπορει να φυγει πατωντας οτι δεν εχει τα σωστα Pings.που το θεωρω δυσκολο διοτι στην adsl δεν υπαρχει ορος που να λεει τετοιο Ping θα σου δωσουμε ή τετοιο bandwidth.και το Ping που εχει δεν ειναι τοσο παραξενο.δεν εχει 300 Ping δηλαδη

Δημοσ.

Το θέμα με το ping της Wind σε παιχνίδια λόγο του pathing που χρησιμοποιεί είναι γνωστό πάντως, υπάρχουν και αναφορές στο adslgr.com

Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με το ping στην VDSL σε άλλα παιχνίδια (60-90ms).

Αν θέλει ο @tonyzpsp μπορούμε να μπούμε στον ίδιο server για δοκιμή μιας και το έχω εγκατεστημένο το LoL.

Δημοσ.

μπορει να ειναι καποιο θεμα ως προς την δρομολογηση στην χ χωρα που ειναι οι Servers για αυτο να μην το κανει σε αλλον Server σε αλλη χωρα.το βασικο ειναι οτι δεν του δινουν Fast path για να γινει λιγο καλυτερη  η κατασταση.αν και σε μερικα tracert στο πρωτο Post εχει κοντα στα 90 ping αλλα ισως καποιες στιγμες κανει Peaks και παει 110.το Fast path θα φτιαχνε λιγο την κατασταση αφου την δρομολογηση δεν θα την αλλαξουν ετσι και αλλιως.αν ειναι να κανετε δοκιμες θα ειχε νοημα να εχετε και οι 2 fast path ή interleave για να δειτε διαφορες στο ping.για τα hops που περναει ο καθενας οκ μπορει να γινει δοκιμη ασχετα με το Fast path/interleave path αφου και οι 2 θα περασετε απο τα ιδια Hops.εκτος αν εχετε διαφορετικο παροχο.

• Like 1
Δημοσ.

φαινεται η διαφορα στα πρωτα hops.απο το αστικο κεντρο εχεις εσυ ή απο το kv του οτε?και λογικα δεν εχεις 10 Mbps upload για να σε βαλαν σε fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...