Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, μολις μπηκα στην κοινοτητα του insomnia, και σαν πρωτη επαφη θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Επιστρεφοντας απο τις διακοπες καλοκαιριου πισω στο σπιτι μου στη Θεσσαλονικη ηρθα αντιμετωπος με ενα τρομερο προβλημα. Το ping μου στο league of legends δεν πεφτει ποτε, μα ποτε, κατω απο 120ms (στην καλυτερη φυσικα, συνηθως πανω απο 150). Καταλαβαινετε οτι απο τα 60ms πριν φυγω απο το σπιτι (τον Ιουνιο) υπαρχει μια διαφορα. Εχω WIND VDSL 50/10 και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα. Μιλησα με τη Wind, μου λενε οτι δεν εχει να κανει με αυτους, μιλησα και με τη Riot (την εταιρια του LoL) και μου λενε οτι επισης δεν εχει να κανει με αυτους. Σας δινω 2 PingPlotter σε 2 βασικους server του παιχνιδιου και μια εικονα της συνδεσης μου. Καθε βοηθεια δεκτη frown.gif

UbupDrP.png

TFpKVxx.png

OsONnhd.png

d98CjdH.png

Επεξ/σία από tonyzpsp
Δημοσ.

Δεν τιθεται τετοιο θεμα, και με κλειστο WLAN εχω το ιδιο προβλημα και συγκεκριμενα με αυτους τους servers.

*Αλλαξα τα link των φωτογραφιων γιατι για καποιο λογο δε μου τα εδειχνε σημερα

Δημοσ.

Το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι σε παει απο μια διαφορετικη διαδρομη απο εμενα. Το θεμα το οποιο δεν γνωριζω, ειναι το εξης. Ειναι προβληματικος ο server της internap και στο milan (στο δικο μου pingplotter) η ειναι θεμα wind? Δεν εχω ιδεα...

Η μηπως απ την αλλη εχουν να κανουν τα 25 ms πριν καν βγω απ την ελλαδα? Εσυ με 44 ms εχεις φτασει Φρανκφουρτη

Δημοσ.

την πρώτη ip που δίνεις δεν μου βγάζει αποτέλεσμα,φτάνει εως την forthnet και λεει δεν βρέθηκε.

απο εκει και πέρα,εγω βλέπω πρόβλμα στον frankfurt.level κλπ έχουμε 50% packet loss οπότε πληροφορία είτε χάνεται είτε ξαναστέλνεται.

Πιθανότατα θα έλεγα οτι φταίει το εξωτερικό και μαλλον οχι εμείς μιας και απο διαφορετικές συνδέσεις έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα,εκτός κ αν ολοι μας ανεξαρτήτως παρόχου μιλάμε στο εξωτερικό απ τον οτέ.

Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις στον συγκεκριμένο τομέα για παραπάνω βοήθεια.

Δημοσ.

Δοκιμασα να στειλω Pingplotter και στον server που σε παει εσενα, και απ οτι βλεπω εχω +13ms. Δε θα το ελεγα και τοσο προβλημαvfVzqIm.png

Αν και στην πορεια βλεπω κατι 92αρια...

Δημοσ.

προσωπικά επειδή παίζω battlefield4 με server γερμανίας και τριγύρω περιοχών με fastpath έχω 44-60 ms αναλόγως τις διαθέσεις.

Υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να πιττάρει ο DSLAM της περιοχής σου,θα σου έλεγα να ξαναδοκιμάσεις αργά τη νύχτα(πχ 1 το βράδυ)που δεν θα ειναι κόσμος να χρησιμοποιεί τόσο το ίντερνετ απ οτι ολη την υπόλοιπη μέρα.

Επίσης μιας και βλέπω ZTE μόντεμ,αν το εβλεπε ο Poulinos εδω πέρα θα σου έλεγε πέτα το ετιτόπου :-D

Δημοσ.

Ιδια αποτελεσματα ολες τις ωρες τις ημερας.. :(

Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι ξερω οτι η γραμμη μου εχει τη δυνατοτητα των 60 και των 65 ms. Κατι αλλαξε στους 2 μηνες που ελειπα. Ειτε απο πλευρα wind, ειτε απο πλευρα riot. Εκει θελω να ξεκαθαρισουμε τι ακριβως εγινε

Δημοσ.

Πιθανώς να είσαι σε κάποιο Private Block πίσω απο ΝΑΤ, βάση της IP που έχεις για τον λόγο του ότι η Wind δεν έχει πλέον ελεύθερες Public IPs και μοιράζει εσωτερικές.Αποτέλεσμα τα αυξημένα Ping και προβλήματα με Port Forward κλπ....

http://www.adslgr.com/forum/threads/824972-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-ip-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-nat-%CE%B7-wind

Δημοσ.

Μαλιστα. Αυτο αν παρω ενα τηλεφωνο και τους  πω να το τσεκαρουν διορθωνεται? Εστειλα αιτημα χθες για αλλαγη σε fastpath και με πηρε σημερα πισω τηλεφωνο μια και μου λεει οτι fastpath δεν μπαινει σε προφλ με 10 Mbp/s Upload. Επισης μιλησα με την Riot και μου ειπε οτι ειναι καθαρα θεμα routing του ISP μου.

Επισης, το LoL χρησιμοποιει Ipv4 και μαλιστα προτεινει καποιες φορες να απενεργοποιειται η Ipv6 (Δεν ξερω αν βοηθησα)

Δημοσ.

Το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι σε παει απο μια διαφορετικη διαδρομη απο εμενα. Το θεμα το οποιο δεν γνωριζω, ειναι το εξης. Ειναι προβληματικος ο server της internap και στο milan (στο δικο μου pingplotter) η ειναι θεμα wind? Δεν εχω ιδεα...

Η μηπως απ την αλλη εχουν να κανουν τα 25 ms πριν καν βγω απ την ελλαδα? Εσυ με 44 ms εχεις φτασει Φρανκφουρτη

γιατι εσυ δεν εχεις Fast path.

β.δεν ειναι οτι δεν μπαινει Fast path σε 10mbit αλλα μαλλον δεν θελουν να στο βαλουν επειδη μετα θα ειναι η γραμμη πιο οριακα και ισως δεν συγχρονισεις στα 10mbit.στειλε email και εξηγησε οτι δεν σε νοιαζει αμα πεσει το upload μηπως και μπει Fast path.vdsl απο το ιδιοκτητο της wind εχεις οχι απο Kv σωστα?

Πιθανώς να είσαι σε κάποιο Private Block πίσω απο ΝΑΤ, βάση της IP που έχεις για τον λόγο του ότι η Wind δεν έχει πλέον ελεύθερες Public IPs και μοιράζει εσωτερικές.Αποτέλεσμα τα αυξημένα Ping και προβλήματα με Port Forward κλπ....

http://www.adslgr.com/forum/threads/824972-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-ip-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-nat-%CE%B7-wind

Λογικα τοτε θα δει ip του στυλ 10.χ.χ.χ?????

Μαλιστα. Αυτο αν παρω ενα τηλεφωνο και τους  πω να το τσεκαρουν διορθωνεται? Εστειλα αιτημα χθες για αλλαγη σε fastpath και με πηρε σημερα πισω τηλεφωνο μια και μου λεει οτι fastpath δεν μπαινει σε προφλ με 10 Mbp/s Upload. Επισης μιλησα με την Riot και μου ειπε οτι ειναι καθαρα θεμα routing του ISP μου.

Επισης, το LoL χρησιμοποιει Ipv4 και μαλιστα προτεινει καποιες φορες να απενεργοποιειται η Ipv6 (Δεν ξερω αν βοηθησα)

δεν νομιζω οτι το ρουτερ σου παιρνει ipv6 οποτε δεν εχεις θεμα με αυτο.αν σου εδιναν θα το βλεπες μεσα απο το interface και δεν θα ειχε και θεμα η wind με τις ip.

προσωπικά επειδή παίζω battlefield4 με server γερμανίας και τριγύρω περιοχών με fastpath έχω 44-60 ms αναλόγως τις διαθέσεις.

Υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να πιττάρει ο DSLAM της περιοχής σου,θα σου έλεγα να ξαναδοκιμάσεις αργά τη νύχτα(πχ 1 το βράδυ)που δεν θα ειναι κόσμος να χρησιμοποιεί τόσο το ίντερνετ απ οτι ολη την υπόλοιπη μέρα.

Επίσης μιας και βλέπω ZTE μόντεμ,αν το εβλεπε ο Poulinos εδω πέρα θα σου έλεγε πέτα το ετιτόπου :-D

το zte ειναι για πεταμα αλλα δεν νομιζω οτι του κανει αυτο το προβλημα το zte τωρα.αν πιταρει ναι θα το δει ποιες ωρες γινεται εκτος αν ειναι τερμα πιτα all day που παλι δυσκολο.και εκει φαινεται καποιες φορες απο το Ping plotter αν πιταρει dslam ή αν πιταρει με το εξωτερικο.

αν τωρα δεν ειχε το θεμα αυτο πριν απλα μπορει να δει και να συγκρινει το ping και με αλλους χρηστες σε αλλα dslam ή σε αλλες εταιρειες ή σε αλλους servers παιχνιδιου για να δουμε που σκαλωνει.

Δημοσ.

γιατι εσυ δεν εχεις Fast path.

β.δεν ειναι οτι δεν μπαινει Fast path σε 10mbit αλλα μαλλον δεν θελουν να στο βαλουν επειδη μετα θα ειναι η γραμμη πιο οριακα και ισως δεν συγχρονισεις στα 10mbit.στειλε email και εξηγησε οτι δεν σε νοιαζει αμα πεσει το upload μηπως και μπει Fast path.vdsl απο το ιδιοκτητο της wind εχεις οχι απο Kv σωστα?

Λογικα τοτε θα δει ip του στυλ 10.χ.χ.χ?????

δεν νομιζω οτι το ρουτερ σου παιρνει ipv6 οποτε δεν εχεις θεμα με αυτο.αν σου εδιναν θα το βλεπες μεσα απο το interface και δεν θα ειχε και θεμα η wind με τις ip.

το zte ειναι για πεταμα αλλα δεν νομιζω οτι του κανει αυτο το προβλημα το zte τωρα.αν πιταρει ναι θα το δει ποιες ωρες γινεται εκτος αν ειναι τερμα πιτα all day που παλι δυσκολο.και εκει φαινεται καποιες φορες απο το Ping plotter αν πιταρει dslam ή αν πιταρει με το εξωτερικο.

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ο ΟΤΕ δινει 5 mbps upload ενω η Wind 10 (δεν ξερω αν βοηθαω). Σημερα ξαναπηρα στη Wind (περιπου 10 τηλεφωνα μεσα σε 3 μερες) και αφου με καταλαβαν πια απ τη φωνη, μονο που δε με εστειλαν στο διαολο. Σε στυλ κυριε μου δε μπορουμε να κανουμε τιποτα και fastpath δεν μπαινει! Θα τους στειλω και mail ξανα σημερα

Δημοσ.

ισως να μην εχουν φτιαξει τετοιο profile για τους παραπανω λογους.επισης ναι για να εχεις 10 Mbit upload παιρνεις απο ιδιοκτητο.ο οτε δεν δινει 10 απο kv ακομα.

τωρα να φταιει το παιχνιδι δυσκολο.ισως πραγματι θεμα dslam .θελει δοκιμες για να δεις γενικα τι γινεται.να δεις αλλα ατομα με τον ιδιο παροχο ή με αλλο παροχο τι εχουν.απο παιχνιδια δεν εχω επαφη οποτε θα σε γελασω αλλα σιγουρα μπορω να κανω tracert και να σηκωσω και εγω results.ειμαι με forthnet adsl σε interleave αν χρειαστει κατι για συγκριση

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...