splash18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, σημερα περασα την τελευταια εκδοση του ios 9.02.... Παρατηρω οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα ανα δεκα λεπτα μια ποσοστιαια μοναδα πχ, μην πω κ γρηγοροτερα στο iphone 6. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο στο 6 ;;; Μπορω να παω στην 9.01 με καποιο τροπο;;;
georgeadams Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κάνε του 1 restart και περίμενε 1-2 μέρες. Θα στρώσει.
Stavmitsos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι ενώ μετά την 9αρα για μερικές μέρες είχα εξωφρενικά καλύτερη μπαταρία, τώρα πάλι πέσαμε στα παλιά. Τι να φταίει;
technology_guy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εμενα με την 9.0.2 εφτιαξε το κοντρολ πανελ/σεντερ που ειχε τεραστιο μπαγκ. Καλο θα ηταν καποιος που ξερει να μας πει πως κανουμε downgrade σε iOS
gRim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι ενώ μετά την 9αρα για μερικές μέρες είχα εξωφρενικά καλύτερη μπαταρία, τώρα πάλι πέσαμε στα παλιά. Τι να φταίει; Τα ιδια κι εγώ. Τεράστια διαφορά στην μπαταρία προς το χειρότερο για να είναι σύμπτωση.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, σημερα περασα την τελευταια εκδοση του ios 9.02.... Παρατηρω οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα ανα δεκα λεπτα μια ποσοστιαια μοναδα πχ, μην πω κ γρηγοροτερα στο iphone 6. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο στο 6 ;;; Μπορω να παω στην 9.01 με καποιο τροπο;;; Μου φενεται υπερβολικο το παραπανω. Αν δε αυτο συμβαινει ακομα και αν δεν κανεις τιποτα ή αν ακους πχ μουσικη τοτε θα προτεινα να πηγαινες το κινητο πισω στο service ξερω γω.
dimips Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ με την 9.0.2 παρατήρησα να καταπίνει τη μπαταρία. Αυτή τη στιγμή το κάνω ένα ακόμα restore με το itunes. Downgrade γίνεται μόνο σε 9. Σε 8.4.1 που θα προτιμούσα να πάω εγώ πλέον δε γίνεται όσο κι αν το έψαξα, το έκοψε η apple.
gRim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φίλε ενημέρωσε αν δεις διαφορά(να έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα για να βγει σωστό συμπέρασμα)! Έχω μεγάλο θέμα μετά την αναβάθμιση σε 9.02 αλλά βαριέμαι προς το παρών να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή αν δεν έχει σίγουρα αποτελέσματα.
CheOnWeb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φίλε ενημέρωσε αν δεις διαφορά(να έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα για να βγει σωστό συμπέρασμα)! Έχω μεγάλο θέμα μετά την αναβάθμιση σε 9.02 αλλά βαριέμαι προς το παρών να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή αν δεν έχει σίγουρα αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι πως το restore as new θα σου δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάντο και μέτα κρίνεις. Στο κάτω κάτω αν δεν δεις διαφορά (που θα δεις) κάνεις restore from backup και θα έρθεις εδώ που είσαι τώρα.
dimips Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μέχρι να κατέβει το 9.0.2 στο Itunes αποφάσισα να βάλω το ios 9.1 beta 4 που ήταν μια εύκολη διαδικασία και δε θα έχανα τα αρχεία, έτσι θα περιμένω να βγει η 9.1 η κανονική για να κάνω τότε το restore από itunes. Πραγματικά είναι κουραστικό να γίνεται συνέχεια αυτή η διαδικασία με backup και restore. Προς το παρόν δείχνει να είναι σε θέμα lag καλύτερο καλύτερο, το 9.0.2 ψιλοκολλούσε όταν πήγαινες αριστερά για το search και σε μερικές εφαρμογές που πλέον δεν. Σε μπαταρίας θα δείξει ακόμα το φορτίζω περιμένω να πιάσει 100% και θα σου πω.
dimips Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν με το 9.1 beta 4 που κατέβασα μέσω του beta Apple στο κινητό είδα παρά πολύ μεγάλη διαφορά χωρίς να χρειαστεί να κανω restore κτλ και να χάσω τίποτα. Και η μπαταρία είναι σε επίπεδα 8.4.1 έμεινα ευχαριστημένος. Πας beta Apple κανείς εγγραφή μετά πατάς να κανείς εγκατάσταση κάνει restart το κινητό μετά πας ρυθμίσεις- ενημέρωση και το κατεβάζει. Αφού το κατεβάσει και τπ κάνει εγκατάσταση κάνε ενα ρεσταρτ το κινητό μετά απο κανα 10λεπτο. Αυτο θα σε απαλλάξει απο το restore μέχρι να βγει το κανονικό 9.1 .
gRim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το σίγουρο είναι πως το restore as new θα σου δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κάντο και μέτα κρίνεις. Στο κάτω κάτω αν δεν δεις διαφορά (που θα δεις) κάνεις restore from backup και θα έρθεις εδώ που είσαι τώρα. Πραγματικά έχω κουραστεί να κάνω κάθε φορά restore και χειροκίνητη εγκατάσταση. Μέχρι να σετάρω τις εφαρμογές, να τις τοποθετήσω στους φακέλους με τη σειρά που τις είχα, να περάσω χειροκίνητα με το ibackupBot ρυθμίσεις/saves και γενικά να μεταφέρω 30 giga από το PC στο iphone απαιτεί πολύ χρόνο...και δεν έχω διάθεση να το κάνω κάθε φορά που θα κάνω ένα update πόσο μάλλον απλά για δοκιμή. Αν κάποιος έχει όρεξη σίγουρα είναι το καλύτερο... Λοιπόν με το 9.1 beta 4 που κατέβασα μέσω του beta Apple στο κινητό είδα παρά πολύ μεγάλη διαφορά χωρίς να χρειαστεί να κανω restore κτλ και να χάσω τίποτα. Και η μπαταρία είναι σε επίπεδα 8.4.1 έμεινα ευχαριστημένος. Πας beta Apple κανείς εγγραφή μετά πατάς να κανείς εγκατάσταση κάνει restart το κινητό μετά πας ρυθμίσεις- ενημέρωση και το κατεβάζει. Αφού το κατεβάσει και τπ κάνει εγκατάσταση κάνε ενα ρεσταρτ το κινητό μετά απο κανα 10λεπτο. Αυτο θα σε απαλλάξει απο το restore μέχρι να βγει το κανονικό 9.1 . Είναι πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα αλλά μήπως θυμάσαι πόσες ώρες χρήσης είχες στην 9.02 και πόσες τώρα;
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μια ώρα πάνω σίγουρα . Το 9.0.2 μου έτρωγε και στο standby αυτο όχι
gRim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μια ώρα πάνω σίγουρα . Το 9.0.2 μου έτρωγε και στο standby αυτο όχι Μία ώρα χρήσης είναι πολύ μακάρι να έχει τόσο μεγάλη διαφορά και μένα όταν με το καλό βγει. Προς το παρών το αφήνω όπως έχει..
dimips Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μία ώρα χρήσης είναι πολύ μακάρι να έχει τόσο μεγάλη διαφορά και μένα όταν με το καλό βγει. Προς το παρών το αφήνω όπως έχει.. Κοίτα με 9.0.2 είχα draining κι από standby και σε χρήση κρατούσε κάνα 5 ώρες τώρα δεν έχω σε standby και ξεπερνάει τις 6 χρήσης αλήθεια. Εγώ να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να τη κρατήσω αυτή τη beta όσο πάει κάθε μέρα μου φαίνεται ως τη τέλεια εναλλακτική αποφυγής του restore στην 9.0.2. Έχω και τα καινούργια emoji με τα κωλοδάχτυλα και τα μοιράζω αβέρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα