Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γειά σε όλους αρχάριος εδώ. Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση σε σταθερό, κράτησα μόνο το κουτί Site: Thermaltakesoprano Η μητρική είναι Site: Asus Maximus vii hero Επεξεργαστής Site: i5 4690k Μνήμες Site: Kingston hyperx beast Κάρτα γραφικών Site: gtx 760 Και τέλος τροφοδοτικό Site: Thermaltake 730w Το ερώτημά μου τώρα είναι το εξής: Τί σύστημα ψύξης προτείνετε για normal oc, το οποίο να χωράει στο κουτί και να είναι και οικονομικό. (αερόψυξη όσο έψαξα χάνω slot στις ram) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Βαλε υδροψυξη στον ι5 4690κ και θα γινει turbo αν θες αεροψυξη ψαξε στο e-shop που εχει κατι καλες και φθηνες anyway εκανες πολυ ωρεες επιλογες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλό h/w...κακό κουτί (ναι, το είχα) Για AIO υδρόψυξη περιορίζεσαι σε 120mm.Για αερόψυξη,κοίτα την Thermalright True Spirit 120M. Έχει παρεμφερείς επιδόσεις με μια CM 212evo,άλλα είναι πολύ πιο μαζεμένη και δέν χάνεις ram slot. Προσωπική γνώμη,κάνε υπομονή και μάζεψε budget για μια-και-έξω αναβάθμιση (case+ψύξη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλό h/w...κακό κουτί (ναι, το είχα) Για AIO υδρόψυξη περιορίζεσαι σε 120mm.Για αερόψυξη,κοίτα την Thermalright True Spirit 120M. Έχει παρεμφερείς επιδόσεις με μια CM 212evo,άλλα είναι πολύ πιο μαζεμένη και δέν χάνεις ram slot. Προσωπική γνώμη,κάνε υπομονή και μάζεψε budget για μια-και-έξω αναβάθμιση (case+ψύξη). Έκανα αμάν να αγοράσω αυτά! Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν αυτό που προτείνεις αλλα θέλω ένα διακοσάρι οπωςδήποτε και λέω όσο μπορώ να το αποφύγω. Για υδρόψυξη έχεις κάτι υπόψιν σου να χωράει; (Με μια καλή πάστα δέν θα είναι άσχημη πάντως η thermalright) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έκανα αμάν να αγοράσω αυτά! Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν αυτό που προτείνεις αλλα θέλω ένα διακοσάρι οπωςδήποτε και λέω όσο μπορώ να το αποφύγω. Για υδρόψυξη έχεις κάτι υπόψιν σου να χωράει; (Με μια καλή πάστα δέν θα είναι άσχημη πάντως η thermalright) Από τα πιο στριμόκωλα κουτιά που είχα ever. Δεν χρειάζονται 200 euro για να πάρεις κάτι αξιόλογο. Π.χ. Κουτί enermax ostrog https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=enermax+ostrog Ψύκτρα cryorig h5 https://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Από τα πιο στριμόκωλα κουτιά που είχα ever. Δεν χρειάζονται 200 euro για να πάρεις κάτι αξιόλογο. Π.χ. Κουτί enermax ostrog https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=enermax+ostrog Ψύκτρα cryorig h5 https://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html Αξιόλογες επιλογές δέν λέω αλλά δέν θέλω ακόμα. Όταν πάω για κουτί θα μαζέψω αρκετά για κάτι πιο ακριβό (ωστέ να ασχοληθεί για αγορά case ξανά το παιδί μου) Τέλος πάντων αν δεν σιγουρευτώ 100% οτι Site: αυτή που είχα βάλει εξαρχής στο μάτι, δεν μπάινει στο δικό μου με τα χαρακτηριστικά που έχω, θα πάω στη λύση του φίλου Tenshi (Όντως στριμόκωλο, τσάκισα το σκελετό για να χωρέσει το θηρίο η γραφικών, αλλά σκέψου αγορασμένο το 2007 και το'χω σαν καινούριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλό h/w...κακό κουτί (ναι, το είχα) Για AIO υδρόψυξη περιορίζεσαι σε 120mm.Για αερόψυξη,κοίτα την Thermalright True Spirit 120M. Έχει παρεμφερείς επιδόσεις με μια CM 212evo,άλλα είναι πολύ πιο μαζεμένη και δέν χάνεις ram slot. Προσωπική γνώμη,κάνε υπομονή και μάζεψε budget για μια-και-έξω αναβάθμιση (case+ψύξη). Από τα πιο στριμόκωλα κουτιά που είχα ever. Δεν χρειάζονται 200 euro για να πάρεις κάτι αξιόλογο. Π.χ. Κουτί enermax ostrog https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=enermax+ostrog Ψύκτρα cryorig h5 https://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html Δυο μέρες το έψαξα αρκετά οπότε με πείσατε πάω για κουτί. Σας ευχαριστώ αμφότερους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πάλι καλά,για να μη παιδεύεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πάλι καλά,για να μη παιδεύεσαι. Έβγαλα το παλιό στο σφυρί και παρήγγειλα Site: αυτό , δεν νομίζω σ'αυτή την τιμή να υπάρχει κάτι καλύτερο υποκειμενικά πάντα. Άν είχα τα διπλά θα πήγαινα Site: εδώ Αν έχεις καμμιά γνώμη για υδρόψυξη καλοδεχούμενη Έχω στο μυαλό μου corsair H100-110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παίρνεις καλύτερα κουτιά σε αυτά τα χρήματα...Όπως και καλύτερες ΑΙΟ από Η110.Δε λες και χρήματα.Ρίξε μια ματιά και σε άλλα topics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Phanteks Enthoo Pro M στα sub 90 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παίρνεις καλύτερα κουτιά σε αυτά τα χρήματα...Όπως και καλύτερες ΑΙΟ από Η110.Δε λες και χρήματα.Ρίξε μια ματιά και σε άλλα topics. Phanteks Enthoo Pro M στα sub 90 ευρώ Το παρήγγειλα ήδη. Μη βαράτε, μου άρεσε το μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και επειδή έζησα οκτώ χρόνια με το soprano θεωρώ την Thermaltake αξιόπιστη. Στο θέμα υδρόψυξης μέχρι 150 καινούριο, αλλά και με λιγότερα κάτι μεταχειρισμένο εννοείται. Αρκεί να αξίζει τόσα λεφτά παιδιά γιατί το ένα μετά το άλλο δέν έχει μείνει φράγκο. Υ.Γ:Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2015 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 EK-XLC Predator 240 μεταχειρισμένη στα 150€ σε καινούριο κουτί core v51 στα 100€ σύνολο 250 ελπίζοντας να μήν ασχοληθώ ξανά με δαύτα. Solved by Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 EK-XLC Predator 240 μεταχειρισμένη στα 150€ σε καινούριο κουτί core v51 στα 100€ σύνολο 250 ελπίζοντας να μήν ασχοληθώ ξανά με δαύτα. Solved by Tenshi Καλά,εσύ δέν έλεγες να βάλεις corsair hydro σε push/pull; Τέτοια σταθερότητα στις επιλογές,οι γυναίκες με τα ρούχα και οι άντρες με το h/w ένα πράγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλά,εσύ δέν έλεγες να βάλεις corsair hydro σε push/pull; Τέτοια σταθερότητα στις επιλογές,οι γυναίκες με τα ρούχα και οι άντρες με το h/w ένα πράγμα... Παρεξήγησις.. Θα βάλω δυο fans corsair με το κόκκινο ring πάνω στην ek-xlc σε push pull μόνο και μόνο για να δώσω μια πινελιά χρώμα! Δέν στο ανέλυσα γιαυτό, γράψε λάθος! Και ξανά ευχαριστώ για τις δυό μέρες που ασχολιόσουν με το θέμα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα