Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο εδω το κινητο αξιζει να το αγορασω η ειναι μαπα να μην μπω στον κοποκαι χασω τα λεφτα μου...http://www.aliexpress.com/item/Presale-Original-Doogee-X5-MT6580-Quad-Core-Cell-Phone-1GB-RAM-8GB-ROM-5inch-HD-1280/32463911118.html?spm=2114.01020208.3.101.mjk9mu&ws_ab_test=201556_7,201527_4_71_72_73_74_75,0_0..ξερεταιαν θα παρει καστομ ρομ για να μην γεμιζει ευκολα ??? ευχαριστω για την προσοχη σας

Δημοσ.

τι εννοεις οταν λες λογω cc???

ειναι καλο το κινητο η να μην μπω στο κοπο να το αγορασω και να κοιταξω κατι απο ελλαδα???

Δημοσ.

τι εννοεις οταν λες λογω cc???

ειναι καλο το κινητο η να μην μπω στο κοπο να το αγορασω και να κοιταξω κατι απο ελλαδα???

Εννοεί τα Capital Controls. Γεγονός που καθιστά αδύνατη, την όποια αγορά συσκευής, ρούχων κτλπ, από σελίδα του εξωτερικού, όπως αυτή που ανέφερες.

Δημοσ.

και ποτε θα μπορω να παραγειλλω???

το κινητο ειναι αξιοπιστο η ειναι μουφα και δν αξιζει???

θελω να ρωτησω επισης αν αυτο το κινητο θα φορεσει καστομ ρομ γιατι θα γεμιζει πολυ ευκολα με την 8αρα....

Δημοσ.

και ποτε θα μπορω να παραγειλλω???

το κινητο ειναι αξιοπιστο η ειναι μουφα και δν αξιζει???

θελω να ρωτησω επισης αν αυτο το κινητο θα φορεσει καστομ ρομ γιατι θα γεμιζει πολυ ευκολα με την 8αρα....

Η άρση των Capital Controls, θα πραγματοποιηθεί, μόλις ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Κατά πάσα πιθανότητα, τέλη του 2015.

Όσον αφορά την παραπάνω συσκευή, προσωπικά δεν γνωρίζω στο ελάχιστο τη συγκεκριμένη εταιρεία. Κατά συνέπεια δεν θα την συνιστούσα. Αν θέλεις, πες μας το μπάτζετ που διαθέτεις, αλλά και τη χρήση που θέλεις να κάνεις. Ώστε να σου προτείνουμε μερικές συσκευές. 

Δημοσ.

εγω δινω μεχρι 90 ευρω και θελω να εχει το κινητο καμερα μπρος πισω δν με πολυνοιαζει αν εχει η δεν εχει φλας αρκει να βγαζει καλες φωτογραφιες να εχει μεγαλη οθονη(4-5 ιντσες) να ειναι αξιοπιστο και να εχω την δυνατοτητα να μην γεμιζει ευκολα γιατι το θελω για εφαρμογες και παιχνιδια δεν με νοιαζει ας ειναι wp .

Δημοσ.

Το 435 μου έρχεται αυτή τη στιγμή... Αλλιώς αν θες Android πας σε LG Joy, Samsung Galaxy Trend neo. Δεν θα προτεινα Android γιατί θα θες να το πεταξεις από το παράθυρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...