AcceleRacer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Εγω τα βουρτσιζω πριν κοιμηθω αλλα επειδη κοιμαμαι αργα μερικες φορες και ξυπναω το μεσημερι δεν τα βουρτσιζω γιατι εφοσον δεν τρωω πρωινο δεν φαινεται σωστο να τα βουρτσισω και να φαω μεσημεριανο. Αν ξυπνησω πρωι τα βουρτσιζω πριν το πρωινο. Οποτε πρεπει να τα βουρτιζω οταν ξυπναω οτι ωρα και να ναι πρωι/μεσημερι ;
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 42 λεπτά πριν, AcceleRacer είπε Εγω τα βουρτσιζω πριν κοιμηθω αλλα επειδη κοιμαμαι αργα μερικες φορες και ξυπναω το μεσημερι δεν τα βουρτσιζω γιατι εφοσον δεν τρωω πρωινο δεν φαινεται σωστο να τα βουρτσισω και να φαω μεσημεριανο. Αν ξυπνησω πρωι τα βουρτσιζω πριν το πρωινο. Οποτε πρεπει να τα βουρτιζω οταν ξυπναω οτι ωρα και να ναι πρωι/μεσημερι ; Δεν εχει σημασια αν ξυπνησεις νωρις η αργα η αν θα φας η οχι πρωινο. Οι τροφες μενουν στα δοντια με αποτελεσμα σιγα σιγα να δημιουργουνται προβληματα. Εγω τα βουρτσιζω καθε βραδυ, αν μπορουσα θα τα βουρτσιζα και το μεσημερι αλλα δυστυχως στην δουλεια δεν μπορω. Φυσικα νημα απαραιτητα και στοματικο διαλυμα.
obby Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Έχω τρομερή περιέργεια, όσοι από σας δεν βουρτσίζετε τα δόντια το πρωί, πώς θεωρείται ότι είναι η αναπνοή σας; Έχετε δει τι μαζεύει η γλώσσα το βράδυ; 2
StamTheMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 53 λεπτά πριν, obby είπε Έχω τρομερή περιέργεια, όσοι από σας δεν βουρτσίζετε τα δόντια το πρωί, πώς θεωρείται ότι είναι η αναπνοή σας; Έχετε δει τι μαζεύει η γλώσσα το βράδυ; Ασύλληπτο πραγματικά.. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα βουρτσισω το πρωι,βραδυ καποιες φορες μπορει να μην το κανω,αλλα το πρωι δε θυμαμαι να μην τα εχω βουρτσισει οσο καιρο με θυμαμαι να τα βουρτσιζω. 2
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, obby είπε Έχω τρομερή περιέργεια, όσοι από σας δεν βουρτσίζετε τα δόντια το πρωί, πώς θεωρείται ότι είναι η αναπνοή σας; Έχετε δει τι μαζεύει η γλώσσα το βράδυ; Απ οτι καταλαβαινω δεν βγαινουν εξω χωρις να τα βουρτσισουν, απλα αν δεν φανε πρωινο, τα αφηνουν για μετα το οποιο γευμα φανε μετα τον υπνο.
arnold94 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Να ρωτήσω κάτι..μου γράψε η οδοντίατρος μερικές συμβουλές και έλεγε σε ένα,όχι βούρτσισμα μετά από όξινα φρούτα...εγώ στη διατροφή μου έχω μήλο, μπανάνα, ροδάκινο.. θεωρούνται οξινα ή όχι;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, arnold94 είπε Να ρωτήσω κάτι..μου γράψε η οδοντίατρος μερικές συμβουλές και έλεγε σε ένα,όχι βούρτσισμα μετά από όξινα φρούτα...εγώ στη διατροφή μου έχω μήλο, μπανάνα, ροδάκινο.. θεωρούνται οξινα ή όχι; http://el.winesino.com/diet-nutrition/nutrition/1013096142.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα