Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την τηλεόραση μου βγήκε από πίσω από την πλακέτα το φησάκι για την υποδοχή της κεραίας και θέλω να ρωτήσω πόσο κάνει περίπου η επισκευή.

samsung-ps50b530s2w-1n.jpg

Και αν υπάρχει τρόπος με κάποιο μετατροπέα (να μην χρειαστεί να αλλάξω αυτό) να συνδέσω το καλώδιο της κεραίας;

Δημοσ.

Κοιτα για επισκευη μπορεί να συμφερει να το φτιαξεις. Αλλιώς μπορείς να πάρεις έναν αποκωδικοποιητή mpeg-4.

Δημοσ.

Κοιτα για επισκευη μπορεί να συμφερει να το φτιαξεις. Αλλιώς μπορείς να πάρεις έναν αποκωδικοποιητή mpeg-4.

Το πρόβλημα είναι ότι ξεκόλλησε το φησάκι από την πλακέτα και φοβάμαι μην μου πει να αλλάξω όλη την πλακέτα και μου έρθει ο κούκος αηδόνι. Αν γίνεται να αλλάξει ή να αντικαταστήσει στο μέρος που ήταν το φησάκι το εξάρτημα που χρειάζεται ακόμα καλύτερα.

Λέτε να θέλει να δώσω πάνω από 100~200 ευρώ;

Δημοσ.

Δυσκολα φιλε τα πραγματα....βασικα αυτο δεν βγαινει ...για να σου εχει μεινει στο χερι μαλλον ξηλωθηκε....αυτο σημαινει αλλαγη tuner ....πηγαινε το να ανοιξουν την τηλεοραση(εννοειτε οχι στην samsung) και εκει θα σου πουν τα παρακατω....αν μπορεσουν να κανουν καμια πατεντα εχει καλως αλλιως αν χρειαστει να το πας αντιπροσωπεια κλαφτα χαραλαμπε!

Ελπιζω να μην εχω δικιο και να βρω ανακριβης!

Δημοσ.

Και εγώ φίλε ελπίζω να μην έχεις δίκιο να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα τόσο μικρό εξάρτημα και ελπίζω να υπάρχει λύσει και να γίνεται να αντικατασταθεί μόνο το εξάρτημα που βγήκε.

Από ότι είδα πίσω από την τηλεόραση φαίνεται η πλακέτα και έχει μια τρυπούλα από εκεί που βγήκε δηλαδή αν βάλουν ένα άλλο τέτοιο και το κολλήσουν πάνω στην πλακέτα δεν θα είναι εντάξει;

Δημοσ.

Παιζουν πολλα ρόλο σε αυτη την περίπτωση.

Παντως απο τα λεγομενα σου δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη main.

Διορθωνεται με το ηδη υπαρχον εξαρτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζουν πολλα ρόλο σε αυτη την περίπτωση.

Παντως απο τα λεγομενα σου δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη main.

Διορθωνεται με το ηδη υπαρχον εξαρτημα.

Ναι φίλε αυτό πιστεύω και εγώ πως διορθώνεται και θα το φτιάξω.

Επίσης βρήκα και έναν άλλον φίλο του Site που είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα http://www.insomnia.gr/topic/536925-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1/απλός ξεκόλλησε το καλάι από πίσω και βγήκε.

Επεξ/σία από 8ou-Vou 000
Δημοσ.

Μία ερώτηση παιδιά, η τηλεόραση έχει USB θύρα από επάνω γράφει όμως SERVICE δοκίμασα το USB Stick και κάνει.Το θέμα είναι ότι η τηλεόραση δεν έχει USB Media Player γίνεται με κάποια αναβάθμιση να το κάνω να παίζει και USB Media Player;

Και αν ΝΑΙ πώς θα την κάνω αναβάθμιση;

Έχω ακούσει πως υπάρχουν αναβαθμίσεις για αυτήν την τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...