dionisis71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Σε ενα tablet έχω κάνει εγκατάσταση το kodi και θέλω να κάνω αναπαραγωγή ταινιών σε μία παλιά τηλέοραση η οποία έχει είσοδο scart. Το χει κάνει κάποιος να μου πει εντυπώσεις και με ποιό τρόπο έγινε η σύνδεση; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/hdmi-to-ypbpr-audio-r-l-converter-hm-cv014-p-PER.754371 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν το tablet έχει hdmi τότε θα έχει mini hdmi ή micro hdmi πιστεύω και όχι το κανονικό που είναι μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι το tablet έχει mini HDMI.. O converter αραγε που ποοσταρε ο xrist1983 να κάνει..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Λογικά ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα