panomelene Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω μια μητρική απο ένα λάπτοπ και πήρα ενα σασι απο άλλο λαπτοπ και η μητρική ειναι κομπλε και κουμπώνει μια χαρά στο σασί Υπάρχει ένα θέμα όμως οτί η ψήκτρα (είναι μαζί για cpu και gpu) στο cpu δεν μπορώ να την βιδώσω για 1 εκατοστό τις βίδες απο την μητρική στην gpu είναι μια χαρά αλλα στον επεξεργαστή είναι το θέμα Υπάρχει περίπτωση να κάνω καμια παντέντα ώστε να βιδώνω την ψήκτρα Βάζω και μια φώτο πως είναι αυτή η ψήκτρα που έχω και τα κόκκινα σημάδια που θα έρπεπε να είναι (η ψήκτρα κατα τα αλλά είναι ακριβώς η ίδια ) Η μητρική είναι η la 9982p και το σασί dell inspiron 5537 εάν χρειάζεται κάπου http://prntscr.com/8nan85 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2015 από panomelene
panomelene Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάποιος να ξέρει κάτι ; Γιατί χρειάζεται να περιμένω αρκετό καιρό μέχρι να μου ρθει αλλή ψήκτρα γιατι στην Ελλάδα δεν την βρίσκω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2015 από panomelene
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν είμαι της πατέντας όσον αφορά μέροι όπως μητρική κτλπ που είναι ευαίσθητα... (ιδικά σε λάπτοπ) Στην περίπτωση αυτή απ οτι κατάλαβα οι υποδοχές για να βιδώσει η ψύκτρα είναι εκεί που έχεις τα κόκκινα σημάδια, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ενα αλουμινάδικο ή κάτι τέτοιο και να κόψεις τέσσερα μικρά "ποδαράκια" - προεκτάσεις (πες το όπως θες ) και να ανοίξεις τις τρύπες στις άκρες για να βιδώσουν οι βίδες (της ψύκτρας). Στην συνέχεια θα πάρεις κόλλα (για μεταλλικές επιφάνειες που είναι δυνατή & ανθεκτικη) και με προσοχή θα θα κολλήσεις πάνω στα ήδη υπάρχων "ποδαράκια" τις προεκτάσεις που έκανες! Άλλος τρόπος είναι με την ίδια λογική είναι αντί να κολλήσεις να βρείς πολύ μικρές βιδούλες με παξιμαδια για την ένωση. Επίσης μπορείς με λίγο κόπο ακόμα να ξυλώσεις εντελώς τις βάσεις (εκεί που μπένουν οι βιδούλες) να τρίψεις με λίγο γυαλόχαρτο απο κάτω την επιφάνεια και σε ένα αλουμινάδικο κτλπ να φτιάξεις απ την αρχή βάσεις στα μέτρα σου! Σου έχω φτιάξει μια πρόχειρη μακέτα για να δείς πως το σκέφτομαι: http://s29.postimg.org/5bjky1s4n/image.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα