Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 (Όλο απορίες είμαι σε αυτό το forum αλλά έχουν μάθει ότι σπουδάζω πληροφορική και μου φέρνουν όλοι οι φίλοι μου pc για επισκευή! )Μου χουνε δώσει έναν desktop με αυτήν την μητρική πάνω! Όταν το ανοίγω μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τίποτα άλλο! Βλέπω ότι λέει dual channel! πάνω έχει μόνο μία και είνια 256MB ! Αν του πάρω δύο καινούργιες των 2GB και τις βάλω πάνω θα δουλέψει κανονικά ή θα παραμείνει το πρόβλημα? Βοηθήστε αδέρφια! έχω χαθεί! θα με κυνηγάει ο φίλος μου ξέχασα να πω πως του είχε χαλάσει ο σκληρός και είχε εγκατεστημένα τα XP! κι εγώ του έβαλα πάνω έναν δικό μου που είχε widnows 7! δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος! το λέω μήπως σας φανεί χρήσιμη η πληροφορία αυτή!
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πρώτα πάτα F2 να μπεις στο bios και δες μια της ρυθμίσεις. Δεύτερων πάτα F11 να μπεις στο μενού να επιλέξεις τον δίσκο που έβαλες. Τρίτων δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα win7 σε τόσο παλιό Η/Υ χωρίς να βάλεις τους driver,οπότε κοινός πρέπει να κάνεις φορματ πάνω σε αυτόν τον Η/Υ. Βάλε μια μικρή έκδοση Linux, κάτι σε puppy αλλά πρόσεχε να είναι έκδοση χωρίς PAE, σε έναν μικρό δίσκο και κάνε της δοκιμές σου με αυτό,αν ξεκινάει αυτό λογικά θα ξεκινάν και τα win,αν με το f11 σου βγάζει επιλογή για usb ακόμα καλύτερα να το βάλεις σε usb.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θα το δοκιμάσω φίλε και θα σου πω! σε ευχαριστώ για συμβουλή σου! ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα! οταν λες να μπω στο bios για να δω τις ρυθμίσεις, ποιες ρυθμίσεις εννοείς να κοιτάξω?
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 οταν λες να μπω στο bios για να δω τις ρυθμίσεις, ποιες ρυθμίσεις εννοείς να κοιτάξω? Γενικά να ρίξεις μια ματιά αν βλέπει τους δίσκους αν δείχνει της μνήμες τι θερμοκρασίες έχει ,να σιγουρευτείς κοινός ότι δεν έχει κάτι που κάνει κρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα