dimitrisbd87 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Είχα ενα πρόβλημα με μια βινετοκάμερα panasonic η οποία χάλασε και μέσα στον σκληρό της έχω κάποια πολύ σημαντικά βίντεο.Με τα πολλά αφαίρεσα τον σκληρό ο οποίος είναι ένας Toshiba mk3008 gal με zif connection οπως λέει!Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να συνδέσω αυτόν τον δισκο με υπολογιστή να μεταφέρω τα βιντεο?ή έστω έχει κάποιος κάποιον αντάπτορα να τον δανειστώ από Θεσσαλονικη για λίγες ώρες?από οτι είδα αυτός ο δίσκος έμπαινε στα ipod δεν ξέρω αν βοηθάει!Ευχαριστώ πολύ!!
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/ZIF-CE-IDE-CE-ZIF-to-SATA-Serial-Adapter-Card-/231622088338?hash=item35edc09692 Τώρα πως θα το πάρεις με τα capital craptroll δεν ξέρω,απλά το πρώτο που βρήκα είναι δηλαδή απλά σαν δείγμα,ίσως να βρεις και από ελλάδα κάτι τέτοιο. Να ξέρεις πάντως ότι μάλλον από windows δεν θα καταφέρεις να το διαβάσεις μιας και ήταν για ipod, καλά θα κάνεις να ανοίξεις και ένα θέμα στο macOS και να ρωτήσεις εκεί μπας και έχει κάποιος καμιά εμπειρία να σου πει πως να το διαβάσεις.
suspiria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Είχα ενα πρόβλημα με μια βινετοκάμερα panasonic η οποία χάλασε και μέσα στον σκληρό της έχω κάποια πολύ σημαντικά βίντεο.Με τα πολλά αφαίρεσα τον σκληρό ο οποίος είναι ένας Toshiba mk3008 gal με zif connection οπως λέει!Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να συνδέσω αυτόν τον δισκο με υπολογιστή να μεταφέρω τα βιντεο?ή έστω έχει κάποιος κάποιον αντάπτορα να τον δανειστώ από Θεσσαλονικη για λίγες ώρες?από οτι είδα αυτός ο δίσκος έμπαινε στα ipod δεν ξέρω αν βοηθάει!Ευχαριστώ πολύ!! σβησε κανα μηνυμα δε μπορω να σου στειλω για τα βινυλια που πουλας ειναι γεματο το inbox σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα