stevengreeceGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχω μια ερώτηση σχετικά με τις δαχτυλιές που αφήνουμε στις οθόνες των κινητών μας. Έχω τα Lumia 635 και Lenovo A3000. Το ένα με οθόνη Clearblack ενώ το δεύτερο με IPS. Το επόμενο μου κινητό που θα πάρω το 2016, θα ήθελα να μην μαζεύει δαχτυλιές. Από τι εξαρτάται αυτό? Από τον κατασκευαστή ή από την τεχνολογία της οθόνης. Για παράδειγμα ο ξάδελφος μου έχει το Samsung galaxy A3 με Amoled και δεν έχει ούτε δαχτυλιά. Αυτό σημαίνει τι πρέπει να έχει το επερχόμενο κινητό μου για να μην φέρνει συνέχεια η οθόνη δαχτυλιές?
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχω μια ερώτηση σχετικά με τις δαχτυλιές που αφήνουμε στις οθόνες των κινητών μας. Έχω τα Lumia 635 και Lenovo A3000. Το ένα με οθόνη Clearblack ενώ το δεύτερο με IPS. Το επόμενο μου κινητό που θα πάρω το 2016, θα ήθελα να μην μαζεύει δαχτυλιές. Από τι εξαρτάται αυτό? Από τον κατασκευαστή ή από την τεχνολογία της οθόνης. Για παράδειγμα ο ξάδελφος μου έχει το Samsung galaxy A3 με Amoled και δεν έχει ούτε δαχτυλιά. Αυτό σημαίνει τι πρέπει να έχει το επερχόμενο κινητό μου για να μην φέρνει συνέχεια η οθόνη δαχτυλιές? ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση ο τυπος οθονης με τις δαχτυλιες! Η δαχτυλιες εχουν να κανουν με την επιστροση της οθονης ,το οποιο λεγεται oleophobic coating Site: linkπου εξηγη στο phonearena τι ειναι! Τωρα το πως θα γνωριζεις ποσες δαχτυλιες αφηνει δν ξερω να σου πω.. προφανως δοκιμασε το σε καποιο μαγαζι να το δεις κ απο μονος σου και μν ξεχνας δν φταιει μονο το γυαλι αλλα και το χερι σου στην κυριολεξια το χερι σου! Αμα εχεις πιο υγρα/ λαδερα χερια θα αφηνει πολλες δαχτυλιες αν ο αλλος εχει ξερα στεγνα χερια δν θα αφηνει σχεδων καθολου! Δυστυχως και εγω ειμαι στην 1η κατηγορια και κυκλοφορο με ενα πανακι στην τσεπη :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα