Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Έχω την Acer AL1716 ως 2η οθόνη την οποία την έχω εδώ και 10 χρόνια σχεδόν αν όχι και παραπάνω.. Τώρα τελευταία όταν ανοίγω το PC αυτή ανοίγει μετά από 2-3 λεπτά (ενώ ανοιγοκλείνει η ενδεικτική λυχνία) ή βγάζει το logo, κάνει ένα τσαφ (στην εικόνα όχι σε ήχο) και ξανά το ίδιο. 

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να φτιάξει? 

Δημοσ.

Θα την ανοίξω σε λιγάκι και θα σου πω! 

Την άνοιξα και ναι έχει έναν... 

Είναι αυτός:

zhLtb6L.jpg

Τον τράβηξα με το κινητό αλλά επειδή έχω πολύ καλό κινητό δεν είναι ότι δεν έκανε focus και δε φαίνεται τίποτα.. 

Δημοσ.

Άλλαξε όλους τους πυκνωτές εκτός του μεγάλου ξαπλωτού. Το ότι δεν έχουν φουσκώσει και οι άλλοι δεν σημαίνει ότι είναι λειτουργικοί.

Το κόστος θα σου έρθει 2-3 € ~ και κατά 99% θα λυθεί το θέμα και από ότι βλέπω ο φουσκωμένος είναι στις εξόδους τάσεων.

Σε παρόμοια περίπτωση οθόνη φίλου με 2-3 πυκνωτές στις εξόδους τάσεων ήταν φουσκωμένοι και δεν άναβε καθόλου, ούτε stan by και μόλις αλλάχτηκαν όλοι η οθόνη δούλεψε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα αγόρασα τους πυκνωτές τους κόλλησα όπως έπρεπε και τώρα αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν ανάβει καθόλου... 

Μην ρωτήσεις... και που έβαλα τόσο πολύ καλάι καλά είναι :P.. Με το κολλητήρι που έχω δεν μπορούσα κάτι καλύτερο..

post-175011-0-87535400-1444227658_thumb.jpg

Υ.Γ. Δεν κάθησα να τους αλλάξω όλους μόνο τους πορισμένους.. 

Επεξ/σία από evoracing
Δημοσ.

εβαλες σωστα το + - που θελουν πανω στην πλακετα?? ειναι ακριβως ιδια μF και  ταση;;;;

Δημοσ.

δεν θυμαμε να σου πω...το εχει και πανω στον πυκνοτη που ειναι.

δες το ξανα αν το εχεις βαλει σωστα.

αν ειναι οκ τοτε μπορει να εχει προβλημα και καπου αλλου που δεν εχει δει η δεν μπορεις να το δεις.

Δημοσ.

Πάνω στον πυκνωτή έχει μια γρι πλευρά. Όπως όλα τα άλλα είναι το -. Έτσι το έβαλα και εγώ...

Το βάζω την πρίζα, ακούγετε να φορτώνει κάτι και μετά κάνει ένα τσαφ και πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Ναι το μακρύ είναι το +. Περίεργο για ξανά πέρνα τις κολλήσεις και ανέβασε φωτογραφία από την δικιά σου πλακέτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...