Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 4s 8 gb και εχει προβλημα με το σημα και ρωτισα καποιους ειδικους και μου ειπαν πως μπορει να ειναι κλειδωμενο σε ολα τα δικτυα της Ελλαδας. Ειχα βαλει μια vodafone και cosmote αλλα τιποτα. Το κινητο σε αλλη χωρα που πηγα δουλευε κανονικα και ειχε full σημα. Μηπως ξερει κανεις μπορω να το ξεκλειδωσω για Ελλαδα;  :unsure:

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 4s 8 gb και εχει προβλημα με το σημα και ρωτισα καποιους ειδικους και μου ειπαν πως μπορει να ειναι κλειδωμενο σε ολα τα δικτυα της Ελλαδας. Ειχα βαλει μια vodafone και cosmote αλλα τιποτα. Το κινητο σε αλλη χωρα που πηγα δουλευε κανονικα και ειχε full σημα. Μηπως ξερει κανεις μπορω να το ξεκλειδωσω για Ελλαδα;  :unsure:

Από ποιά χώρα είναι? Προφανώς είναι κλειδωμένο σε πάροχο του εξωτερικού από τη χώρα που προέρχεται / αγοράστηκε. Πρέπει να βρεις ποιός είναι αυτός ο πάροχος και να ζητήσεις ξεκλείδωμα. 

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο δεν ειναι νομιμο, μην πιστευτε οτι διαβαζετε που γραφεται απο τον "καθενα" διαβαστε το manual η απευθυνθητε στην εταιρια

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο δεν ειναι νομιμο, μην πιστευτε οτι διαβαζετε που γραφεται απο τον "καθενα" διαβαστε το manual η απευθυνθητε στην εταιρια

ποιό δεν είναι νόμιμο? να ζητήσεις ξεκλείδωμα σε κινητό εξωτερικού? Από πότε και πού το βασίζεις αυτό?Σιγά μη σου λέει στο manual πώς να ξεκλειδώσεις το κινητό. 

Δημοσ.

Κάποιος μπέρδεψε το sim lock και το iCloud lock

Vodafone και Cosmote παιδεια

κάποιο λάθος κάνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...