Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις, αλλα θα ηθελα μια ποιο συγκεκριμενη απαντηση αν γινεται. Ουσιαστικα το θεμα μου ειναι τα γραφικα, δηλαδη apu vs hd 5570. Ας θεωρησουμε δεδομενο πως θα παρω amd κ θα κανω oc για χαρην της συζητησης :-)

Σε σχέση με την HD5570 ο A8-7650K με 2400MHz μνήμες είναι καλύτερος.  Εκτος αν η HD5570 είναι με GDDR-5. Σε αυτήν την περίπτωση σε παλιά Games η HD5570 GDDR-5 θα είναι πιο γρήγορη.

Δημοσ.

Και πιο γρηγορη να ειναι, σε full hd θα τον κοβει η μνημη, οποτε ο apu θα παιζει καλυτερα σε καθε περιπτωση. 

Δημοσ.

apu είναι καλύτερο να παίρνεις άμα ΔΕΝ έχεις ή δεν πρόκειται να αποκτήσεις gpu. αυτό είναι το νόημα τους. αλλιώς αμα θες amd πάρε athlon 860K με 80 ευρώ και μείνε με την 5770. όσο shared μνήμη και να χεις με την apu 7650, σαν gpu είναι χειρότερη απ' την 5770 μακράν!!! συν ότι η δικιά σου έχει gddr5 vs ddr3 της 7650 (από μνήμες). άμα θες να τραβάει σαν την 5770 που πάλι... αλλά τεσπα, και θες σονι και καλά apu τότε πούλα την και πάρε apu 7850 ή 7870 (αλλά δεν το προτείνω).

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου γι αυτο ακριβως το ανοιξα το νημα, για να μαθω τι ειναι καλυτερο, δεν ειπα οτι θελω οπωσδηποτε apu, απλα ψαχνω να δω τι ειναι καλυτερο να κανω με τα λιγα χρηματα που διαθετω

Δημοσ.

φιλε μου γι αυτο ακριβως το ανοιξα το νημα, για να μαθω τι ειναι καλυτερο, δεν ειπα οτι θελω οπωσδηποτε apu, απλα ψαχνω να δω τι ειναι καλυτερο να κανω με τα λιγα χρηματα που διαθετω

για διόρθωση των από πάνω είπα ότι είπα στην αρχή.

κατ' άλλα εγώ θα πήγαινα σε αγορά μητρικής/ραμ 50-60 ευρώ μετ/σμένη και θα κρατούσα την gpu.

άμα θες καλύτερη gpu ορίστε https://www.skroutz.gr/s/7085615/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2SF5.html

αλλιώς σε μετ/σμενη δες gtx660,760 ή amd 6850/70,7850/70,270X,280

Δημοσ.

Ρε παιδια το παιδι ειπε στην αρχη οτι παιζει σε 1080p ειναι δυνατων να παιξεις full hd με 1gb μνημη στη καρτα? Οχι φυσικα, θα παιζεις στα low. Που ειναι τοτε η διαφορα με το apu? Με το dx 12 υπαρχει η προοπτική για hybrid crossfire, δλδ ακομα και να αποφασισει οτι θελω καλητερα γραφικα κοτσαρει επανω μια καρτουλα της επιλογης του και εκμεταλλεύεται τη πλατφορμα full. Αν και  μεχρι τωρα αφου επαιζε με αυτη τη καρτα μια χαρα. το πιο πιθανο ειναι να μην βαλει καρτα γραφικών ποτε. Τι να τα κανει τα λειψανα τις σειρας 7? Να μαζευει σαβουρες? Το dx 12 θα ερθει συντομα και οχι σε 3-4 χρονια...

Δημοσ.

Η HD5770 με 1GB GDDR-5 πρέπει να είναι πιο γρήγορη σε όλα (δεν υποστηρίζει DX-12)

Εγώ θα κράταγα την HD5770 και θα έπαιρνα ένα Core i3 6100.

Μια χαρά είναι 1GB για 1080p Low/Medium.

Δες εδώ Dragon Age Inquisition με το Α8-7600 και την HD7790 1GB.

Ρε παιδια το παιδι ειπε στην αρχη οτι παιζει σε 1080p ειναι δυνατων να παιξεις full hd με 1gb μνημη στη καρτα? Οχι φυσικα, θα παιζεις στα low.

Δημοσ.

... και θα έπαιρνα ένα Core i3 6100.

ήρθαν! επιτέλους! και ο pentium από 74 ευρω. και μητρικές από 71-77. καλά είναι. από δω και πέρα skylake σε όλα!

Δημοσ.

ήρθαν! επιτέλους! και ο pentium από 74 ευρω. και μητρικές από 71-77. καλά είναι. από δω και πέρα skylake σε όλα!

Κελεπουρι.. τρεξτε γιατι μπορει να μην προλαβετε...

Skylake παντου!! 

Η HD5770 με 1GB GDDR-5 πρέπει να είναι πιο γρήγορη σε όλα (δεν υποστηρίζει DX-12)

Εγώ θα κράταγα την HD5770 και θα έπαιρνα ένα Core i3 6100.

Μια χαρά είναι 1GB για 1080p Low/Medium.

Δες εδώ Dragon Age Inquisition με το Α8-7600 και την HD7790 1GB.

Αυτο ειπα και γω. medium low επαιζε, medium low θα παιζει..

• Like 1
Δημοσ.

Sorry αλλά Pentium δεν πρόκειται να συστήσω για Gaming PC στο τέλος του 2015.

δεν το πα γι' αυτό το σύστημα (γι' αυτό είπα την άποψη μου παραπάνω). γενικά λέω, εκεί που σ' άλλους προτείναμε pentium ή i3 hasswell τώρα να λέμε skylake. δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήρθαν εδώ πέρα απ' τους i5.

Δημοσ.

Και οι haswell στην αρχή τόσο είχαν μέχρι να έρθουν σε περισσότερα μαγαζιά και να πέσουν οι τιμές τους.

Και ναι κελεπούρι είναι, ανάλογα την χρήση για την οποία τον θες,προφανώς και για rendering και για συμπίεση αρχείων δεν θα είναι ο καλύτερος σε vfm.  

Δημοσ.

Καλησπερα, το παλιο μου συστημα αποτελειται απο

cpu: q6600

gpu: hd 5770

4gb ram

Θα κανω μια μικρη αναβαθμιση (γυρω στα 250ευρω)και εχω να ρωτησω το εξης, λογω του μικρου ποσου που διαθετω ειμαι μεταξυ 2 επιλογων.

1. FX 6300 + MOBO + 8GB RAM + την ιδια gpu 

2. Α8 7670Κ + ΜΟΒΟ + 8GB RAM με την ενσωματωμενη gpu.

Με ενδιαφερει για μετριο gaming, κυριως mmo's και παιζω σε 1080p αναλυση (23'' οθονη).

Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη επιλογη (και να προτεινετε καποιον αλλον apu ισως)?

Φυσικα δεν εχω τρελες απαιτησεις με τα λεφτα που διαθετω αλλα θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.

Ευχαριστω πολυ!

Αναθεμα τον τιτλο που αποφασισε να βαλει ο ts και τραβηξε παλι τους γνωστους να χαλασουν και αυτο το θεμα.... Ο ανθρωπος λεει οτι παιζει κυριως mmo προτεινετε αναλογα,μην χαλατε ολα τα θεματα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...