agipaok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχω εγκατεστημενα τα Windows 10 Home στο Pc μου ! Αγορασα απο το ιντερνετ ενα κλειδι Windows 10 Professional OEM Key ! Παω μεσα απο τις ρυθμισεις ---> αναβαθμιση να βαλω το καινουργιο κλειδι για να κανει υποτιθεται ευκολη αναβαθμιση στα Pro αλλα μου λεει οτι το κλειδι προιοντος που πληκτρολογησατε δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ενεργοποιηση αυτης της εκδοσης των Windows . Δοκιμαστε αλλο κλειδι ! Καμμια ιδεα τι πρεπει να κανω ? Η πως χρησιμοποιω το Windows 10 Professional OEM Key ???
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το ΟΕΜ σημαίνει Original Equipment Manufacturer, που ουσιαστικά σημαίνει ότι αγόρασες το κλειδί από κάποια εταιρεία πχ Acer και πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μηχάνημα Acer (η Acer είναι παράδειγμα, σκέψου οποιαδήποτε εταιρεία). Εσένα στο λέει αυτό επειδή αντί να έχεις το χ μηχάνημα που δέχεται το χ λογισμικό, έχεις το ψ μηχάνημα που δέχεται το χ λογισμικό. Εν ολίγοις, δεν λειτουργεί και δεν πρόκειται να λειτουργήσει στο μηχάνημα που προσπαθείς να το βάλεις.
micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει αυτό που λέει ο john για τα κλειδιά oem. Αυτά τα κλειδιά τα παίρνουν μαζικά οι κατασκευαστές και συνήθως είναι δεσμευμένα στα μηχανήματα τους. Ίσως να γίνει τίποτα αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αν φυσικά είσαι διατεθειμένος να μπεις σε τέτοια διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα