Προς το περιεχόμενο

τρακαρισμα και επισκευη

angelo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Στο αναφερω διοτι εχω κολλησει τις βασεις του μπροστα φαναριου με αντιστοιχη κολλα,και ειναι αψογο.Βεβαια αλλο το φαναρι,αλλο το ψυγειο.Ρωτα και σε καποιο αλλο συνεργειο περαν της αντιπροσωπιας

Ποιο ειναι το αμαξι?

Renault Clio 1.5 ντιζελ

Το clio 1.5 diesel..πριν 6 μηνες το πηρα!!

Το δουλεψα κιολας μετα το ατυχημα για 4 μερες το αμαξι και δεν ειχε προβλημα με θερμοκρασια η οτιδηποτε απλα το πηγα για να φτιαξω το ενα προβολακι που ειχε σπασει και κατι πλαστικα μεσα απο τον προφυλακτηρα και μου ειπαν και για τα ψυγεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σε καλυπτει ουτε εγγυηση ουτε ασφαλεια ε;

Οπως σου ειπα πανε παρε μια δευτερη γνωση σε ενα λαμαρινα

Αλλα η ρενο εχω ακουσει οτι εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικά

Δυστυχως οχι..δεν εχω μικτη..

Το θεμα μου ειναι τα ψυγεια και αν πρεπει να αλλαχτουν....κατα τα αλλα το αυτοκινητο δεν εχει τπτ..ο προφυλακτηρας μπηκε μεχρι το ψυγειο και γυρισε παλι πισω χωρις γρατσουνια!!!!τους ειπα ειδη να το δεσουν να το παρω αυριο

Δυστυχως οχι..δεν εχω μικτη..

Το θεμα μου ειναι τα ψυγεια και αν πρεπει να αλλαχτουν....κατα τα αλλα το αυτοκινητο δεν εχει τπτ..ο προφυλακτηρας μπηκε μεχρι το ψυγειο και γυρισε παλι πισω χωρις γρατσουνια!!!!τους ειπα ειδη να το δεσουν να το παρω αυριο

Περιεργο που τα χεις με δόσεις και δε σε αναγκαζουν να χεις μικτη ασφαλεια.

Αν δεν στέκεται το ψυγειο ομως θα ναι προβλημα, οταν το παρεις και κανεις μερικα χιλιομετρα δεν αν δουλευει ο ανεμιστηρας με προσοχή ομως ανοιγεις καπο και κοιτας μην βαλεις κανενα χερι ουτε για πλακα ενω δουλευει ο κινητηρας μπορει να παρει μπρος αναπασα στιγμη

Θα τους πω να το κολησουν γιατι οταν τους ειπα οτι δεν το φτιαχνω και οτι θα το παρω μου ειπαν γινεται να το κολησουν αλλα κ καλα δεν ξερουν ποσο θα κρατησει κτλ..οταν το παρω θα το παω και σε εναν δικο μου να δει αν εκαναν καλη δουλεια και αν εχει καποιο προβλημα...

Σκεφτόμαι και την φιλικη δηλωση αλλα το κακο ειναι πως ο προφυλακτηρας μου δεν εχει ουτε γρατσουνια..μονο το προβολακι και δεν ξερω αν πιστουν οι ασφαλιστικες

Θα τους πω να το κολησουν γιατι οταν τους ειπα οτι δεν το φτιαχνω και οτι θα το παρω μου ειπαν γινεται να το κολησουν αλλα κ καλα δεν ξερουν ποσο θα κρατησει κτλ..οταν το παρω θα το παω και σε εναν δικο μου να δει αν εκαναν καλη δουλεια και αν εχει καποιο προβλημα...

Σκεφτόμαι και την φιλικη δηλωση αλλα το κακο ειναι πως ο προφυλακτηρας μου δεν εχει ουτε γρατσουνια..μονο το προβολακι και δεν ξερω αν πιστουν οι ασφαλιστικες

Φιλική δήλωση με τον σκύλο θα κάνεις; :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...