stefanos2732 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχω ένα λαπτοπ hp και αν τρέξει λιγο πιο βαρια προγραμματα (π.χ. Κανενα παιχνιδι) κλείνει σε μιση ωρα αν μπαινω internet σε site οπως το facebook κλεινει σε περιπου μια ωρα. Έχω αγοράσει βαση με ανεμιστήρες αλλα παλι το μονο που γινεται ειναι να παραμενει λιγο παραπάνω ανοιχτο. Τι μπορω να κάνω; (Χωρις να πληρωσω πιο πολυ απο 55-60€)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το πας σε τεχνικό για καθάρισμα και αλλαγή πάστας.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γενικοτερα μπορεις να γλυτωσεις τα χρηματα, βλεποντας καποιο how-to στο YouTube για το πως να αλλαξεις παστα και να το καθαρισεις απο σκονες κτλ. Αλλα θα στο συνιστουσα μονο σε περιπτωση που -πιανουν τα χερια- σου. Τα HP ειναι αρκετα δυσκολα στο ανοιγμα για καθαρισμο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ποιο μοντελο ειναι κ ποσο καιρο το εχεις?εγγυηση υπαρχει?
spgkolem Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν το χεις ξανακάνει μακριά από άνοιγμα hp.3 τέτοια έχω ανοίξει και αν δεν είχα εμπειρία σίγουρα θα τα έκλαιγα γιατί θέλουν μεγάλη υπομονή που στα πρώτα λάπτοπ που άνοιξα δεν είχα.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις έναν φίλο σου που ξέρει και να τον δελεάσεις με μπύρες .Αλλιώς τεχνικό. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ειναι το i3 Μοντελο λαπτοπ, οχι επεξεργαστη... 1
ice25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 προφανώς δεν έχεις ιδέα...πήγαινε σε τεχνικό...ο καθένας στον τομέα του 4
stefanos2732 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα ξερω οτι ειναι ο intel core i3 αλλα σε μια αγγελια ενας που ειχε το ίδιο laptop με εμένα εγραψε "i3 4gb ram hp" οποτε εγω υπεθεσα οτι ετσι λεγεται και το μοντέλο
nikοs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα πράγματα είναι πολύ απλά, το πας σε έναν τεχνικό και στο κάνει καινούργιο με 30-40 ευρώ.Αν τώρα δεν θες να δώσεις αυτά τα λεφτά τότε ξεκίνα να μαζεύεις χρήματα γιατί στο τέλος θα καεί το λάπτοπ σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα