Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ας ελπίσουμε οτι θα αποτύχει... Να ελπίσουμε ότι θα αποτύχει μια υπηρεσία που μας απαλάσσει από το H/W και μας επιτρέπει να παίζουμε τα games μας σε όποια συσκευή γουστάρουμε; Θλιβερό σχόλιο, απλά. Από εκεί και πέρα, αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν το GeForce Now να γινόταν intergrated με το Steam account με κάποιο τρόπο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξαναγοράζουμε τα games που ήδη έχουμε.
DrFreeman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο απίστευτος συντηρητισμός και οι δογματικές διατυπώσεις της εκάστοτε άποψης είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν λείπει ποτέ από τα news threads του insomnia
DrFreeman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Από εκεί και πέρα, αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν το GeForce Now να γινόταν intergrated με το Steam account με κάποιο τρόπο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξαναγοράζουμε τα games που ήδη έχουμε. Και το πιθανότερο είναι πως κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα - στο χώρο του PC τουλάχιστον. Το steam ελέγχει σταθερά ένα τεράστιο ποσοστό της αγοράς και είναι πρακτικώς αδύνατον να αγνοηθεί, ακόμη κι από την nVidia.
John-lamia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως το αναφέρει ο τίτλος νόμιζα ότι με 8€-$ τον μήνα συνδρομή θα έχω όλα τα παιχνίδια τζαμπε. Και μάλιστα γνήσια.
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ας κάνω μία assist στον Killik... θενξ, αλλα ο HAL μου απαγορεψε να χρησιμοποιω την catchphrase μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα