gkalamanolis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το πρώτο παιχνίδι προσομοιώσεις εξεγέρσεων της Ελλάδας και άλλων κρατών. Σίγουρα έχετε ακούσει για το Riot, το πρώτο επερχόμενο παιχνίδι προσομοιώσεις εξεγέρσεων που βασίζεται σε αληθινή γεγονότα εξεγερμένων της Ελλάδας και άλλων κρατών. Ξεκίνησε το 2013 στο Indiegogo ζητώντας $15,000 μετά απο ένα μήνα κατάφερε να μαζέψει $36,000. Μπορείς να παίξεις σε δύο genre, στη πλευρά των διαδηλωτών και των αστυνομικών μονάδων και αποτελέιτε απο 6 campaigns: Ιταλία, during the NoTAV movement. Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της Μάχης της Κερατέας. Ισπανία, κατά τη διάρκεια του κινήματος Indignados. Αίγυπτος, κατά τη διάρκεια της επανάστασης Ταχρίρ. Ουκρανία, κατά τη διάρκεια του 2014 ουκρανική επανάσταση Μανίλα, κατά τη διάρκεια της VFA ΗΠΑ-Φιλιππίνων φιλία διαμαρτυρίας. To site είναι αυτό έχει και τρέιλερ με πολύ εντονο τη Ελληνική Σημαία, τι λέτε αξίζει?
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις απο περιεργεια να μου πεις τον λογο υπαρξης αυτου του παιχνιδιου που ζηταει κιολας 10δολλαρια/ευρω????
babisflou7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 μακαρι να δουμε καποια στιγμη riot games απο μεγαλες εταιρειες.ωραια ιδεα αυτη αλλα με τετοια γραφικα...που πας? κριμα παντως γιατι εχω να δω παιχνιδακια τετοιου τυπου (μιλαω γενικα παντα οπως HOOLIGANS storm over europe αλλα κ warriors απο την ταινια) απο παλαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Όσους λένε για τα γραφικά εγώ νομίζω ότι απλώς έτσι είναι το στυλ που επέλεξαν οι σχεδιαστές.
gkalamanolis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για τα γραφικά είναι κάτι το οποίο το επέλεξαν οι ίδιοι οι developers δίνει άλλο νόημα σε τέτοια Simulation Games. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω μόλις βγει. Αργεί ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα