Προς το περιεχόμενο

ONKYO HT-S3705 απόψεις

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στο forum!!!

έλαβα το πρωί ένα προωθητικό email από το MediaMarkt για προσφορές που ισχύουν μέχρι και αύριο. Ανάμεσα στα προϊόντα που διαφήμιζε ως προσφορές, ήταν και το ONKYO HT-S3705 στα 399 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά αυτή μου τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς τρώγομαι τον τελευταίο καιρό για αγορά 5.1 ραδιοενισχυτή με ηχεία. Δυστυχώς το budget μου είναι αρκετά περιορισμένο σε τέτοιο σημείο που δεν ξέρω αν θα έδινα 500 ευρώ για ραδιοενισχυτή μαζί με ηχεία.

Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας στο internet δεν βρήκα κανένα review για το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά ούτε και τιμές από άλλα καταστήματα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να αποφανθώ για το αν η τιμή αυτή είναι όντως προσφορά και αν αξίζει στα λεφτά αυτά. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω και από χαρακτηριστικά όπως Ohm, dB κ.α. οπότε δεν μπορώ να κρίνω ούτε ως προς την ποιότητα του.

Έχει μήπως κάποιος άποψη για τα παραπάνω? Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή εμένα, εκτός από την μάρκα, είναι οι 6 HDMI 4K/60Hz θύρες που έχει που είναι must για εμένα. Η χρήση που θα του κάνω θα είναι σύνδεση με 42" 1080p TV η οποία θα αντικατασταθεί στο άμεσο μέλλον από μια 4K. Η τηλεόραση χρησιμοποιείται για gaming κυρίως από PS4 και PC καθώς και για ταινίες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...