Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει καμία θήκη για το s6?δεν μ αρέσουν οι flip cover..θελω όσο πιο πολυ γίνεται να μην κρύβει την ομορφιά του κινητου..

Δημοσ.

Ξερεις ποιες ειναι οι flip cover?Αυτες που κρυβουν ολο το πισω μερος του κινητου και 80-100% του μπροστα...αρα αυτα τα 2 που λες δλδ οτι θες flip cover και να μην κρυβει την ομορφια ειναι μαλλον ασυμβιβαστα...

Τωρα οσον αφορα την θηκη εγω flip cover χρησιμοποιω στο g2 λογω του οτι θελω να ειναι στην πενα να μην εχει γρατσουζιες κτλπ...οποτε αποφασισε αν σε ενδιαφερει η ομορφια η η προστασια...

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει καμία θήκη για το s6?δεν μ αρέσουν οι flip cover..θελω όσο πιο πολυ γίνεται να μην κρύβει την ομορφιά του κινητου..

Ξερεις ποιες ειναι οι flip cover?Αυτες που κρυβουν ολο το πισω μερος του κινητου και 80-100% του μπροστα...αρα αυτα τα 2 που λες δλδ οτι θες flip cover και να μην κρυβει την ομορφια ειναι μαλλον ασυμβιβαστα...

Τωρα οσον αφορα την θηκη εγω flip cover χρησιμοποιω στο g2 λογω του οτι θελω να ειναι στην πενα να μην εχει γρατσουζιες κτλπ...οποτε αποφασισε αν σε ενδιαφερει η ομορφια η η προστασια...

Δεν θελει Flip Cover το αναφερει :)

Δημοσ.

Το παιδι λεει οτι ΔΕΝ του αρεσουν flip cover λαθος το διαβασες:P

Δημοσ.

Spigen neo hybrid transparent back δν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία του 1η 2η Spigen ultra hybrid !

3η μια απλη tpu διαφανη αλλά δν θα προστατεύει τόσο!

UAG maverick αυτή το αλλζει λίγο το στιλ του αλλά πραγματικά άμα την πιάσεις στα χέρια σου είναι ότι κλτρο κ πολύ προστατευτική! Οι ωτογραφιες και τα βίντεο την αδικουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...