spyros4776 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Εχω μια απορια και θελω να μου πειτε αν τα ξερω σωστα απο αυτα που εχω διαβασει εδω! Λοιπον εχω ενα λαπτοπ με windows 8.1 αυθεντικα, θελω να κανω αναβαθμιση στα 10, μολις κανω την αναβαθμιση τα windows ενεργοποιουνται αυτοματα, σωστα? Μετα την αναβαθμιση θελω να κανω clean install τα windows 10, αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι, αν τα κανω clean install μετα την αναβαθμιση και συνδεθω με το email που ειχα και πριν θα ενεργοποιηθουν τα windows η πρεπει να κανω και κατι αλλο? ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται email, ενεργοποιούνται μόνα τους.
spyros4776 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Α, δηλαδη και με αλλο εμαιλ να συνδεθω θα ενεργοποιηθουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι, είτε με τοπικο λογαριασμο είτε microsoft ενεργοποιούνται.
spyros4776 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει εγινε κανονικα η εγατασταση, σε ευχαριστω πολυ!
spyros4776 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, μου εφεραν ενα λαπτοπ με αυθεντικα windows 8, με την τελευεταια μεγαλη αναβαθμηση που εγινε στα windows 10 διαβασα πως πλεον μπορεις να τα ενεργοποιησης κατευθειαν απο το κλειδι των windows 8! Το λαπτοπ ομως δεν εχει αυτοκολητακι με το κλειδι, που μπορω να βρω το κλειδι?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε το speecy, στην επιλογή operating system θα βρεις τον κωδικό. Αλλιώς δοκίμασε το belarc advisor.
spyros4776 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βάλε το speecy, στην επιλογή operating system θα βρεις τον κωδικό. Αλλιώς δοκίμασε το belarc advisor.Εντάξει το βρήκα με το speccy, στο speccy γραφει windows 8.1 με bing, αναβαθμιζονται και αυτά έτσι? Edit: Εντάξει έγινε κανονικά, ευχαριστώ!! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από spyros4776
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα