jannisb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 οταν βλεπεις .gr domain τα πραγματα ειναι καλά .αν ειναι σελιδα εξωτερικού εκεί ειναι τα δύσκολα. εψαχνα κατι για το Paypal και με εβγαλε εδω. για Paysafe εμενα προσωπικα με εχει βολεψει το airpay.gr . εχει και καρτες κινητων και netflix κλπ. το εψαξα οταν αγοραζοντας καμια καρτα παραπανω μου εκανε ο ψιλικαντζης σχόλια τι της κανω τις καρτες κλπ.. οποτε game over .ουτε σοκολατα δεν ξαναπηρα απο εκει.
upmate Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Για .gr σελίδα, μπορείτε να πάρετε κάρτες paysafe online με κάρτα από το www.24hr.gr Γρήγορα και σίγουρα με ασφάλεια...
maria_nikol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 υπαρχει και το elon.gr ειναι πιο αμεσο και με δυνατοτητα χωρισ εξτρα χρεωσεων
colombiano747 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αγορά paysafe κωδικού μπορεί να αγοράσεις κάπου online χωρίς προμήθεια;
Makispalpanas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/10/2015 στις 12:05 ΜΜ, jjdak είπε Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια νέα παροχή μέσω Internet (την είδα στο facebook) και θεωρώ πως είναι πολύ αξιόλογη και πρακτική λύση για όποιον θέλει να έχει ταχύτητα, γρήγορη και άμεση πρόσβαση και πάνω από όλα για όποιον θέλει εχεμύθεια είναι ότι ακριβώς χρειάζεται. Άνοιξε λοιπόν μια ιστοσελίδα που παρέχει online paysafe και moneysafe και όχι μόνο. Κάνεις την αγορά και σου αποστέλλετε άμεσα ο κωδικός pin στο κινητό σού με sms. Για εμένα που δεν θέλω να ξέρει όλη η γειτονιά και γενικά κανείς άλλος να μην σχολιάζει τι ακριβώς κάνω (πχ στοίχημα), θεώρησα πως είναι ωραία λύση και είπα να την διαδώσω. Η ιστοσελίδα είναι www.4easybuy.com. Παραθέτω και μια διαφήμιση τους. ΝΑΙ ΕΝΤΞΑΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα