Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω καποιος ο οποιος εχει πιστωτικη και συνδεδεμενη με το paypal, τι χρειαζεται τις paysafe/moneysafe? Αφου μπορεις να πληρωσεις κατευθειαν απο την καρτα, τι φαση?(στα Ελληνικα sites πληρωνεις κατευθειαν απο την καρτα,στα ξενα απο paypal)  Περισσοτερο διαφημιση μου φαινεται κανεις..

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω καποιος ο οποιος εχει πιστωτικη και συνδεδεμενη με το paypal, τι χρειαζεται τις paysafe/moneysafe? Αφου μπορεις να πληρωσεις κατευθειαν απο την καρτα, τι φαση?(στα Ελληνικα sites πληρωνεις κατευθειαν απο την καρτα,στα ξενα απο paypal)  Περισσοτερο διαφημιση μου φαινεται κανεις..

Αφού είναι σε ισχύ τα capital controls, πως θα κάνεις αγορές από εξωτερικό;

Κι εγώ έχω πιστωτική της Alpha συνδεδεμένη στο Paypal, αλλά δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από εξωτερικό. Δεν δουλεύει το Paypal για συναλλαγές εκτός Ελλάδας. Εκτός αν έχεις balance στο Paypal.

Γι'αυτό παρήγγειλα σήμερα μια Moneysafe Card για να μπορώ να αγοράζω προϊόντα από οπουδήποτε δέχονται MasterCard, αφού η Moneysafe είναι Κυπριακή και δεν επηρεάζεται από τα capital controls που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλά ακόμα με τέτοιες χαζομάρες ασχολείστε και πετάτε τα χρήματα σας όπου νάναι ρε; Προπληρωμένη Πειραιώς κανονικά αγορές από έξω, Alpha Enter Visa κανονικά, Eurobank αναλήψεων κανονικά (δοκιμασμένες από εμένα αυτές). Μην είστε χαϊβάνια και σας τρώνε τα λεφτά οι επιτήδειοι. Ψαχτείτε λίγο παραπάνω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημέρα και χρόνια πολλά 

δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θεωρείτε επιτήδειος όταν καλύπτει ανάγκες της αγοράς με νόμιμο τρόπο ?

επίσης είναι μια παροχή που απευθύνετε σε όσους θεωρούν ότι τους λύνει τα χέρια πχ. χρόνο πρόσβαση ασφάλεια εχεμύθεια.

αυτά καλή χρονιά :) 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα

επειδή κάνω πολλές αγορές εξωτερικό λόγω capital control δεν μπορώ να αγοράσω πλέον τίποτα

και έψαξα το θέμα moneysafecard αλλά πριν την βγάλω την κάρτα μπορη να μου πει καποιος αν δουλεύει σε αυτά τα σιτε aliexpress.com και dhgate.com

ευχαριστώ πολύ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την δεχονται αλλα εχει υψηλες χρεωσεις κ μηνιαια συνδρομη καθε μηνα. Αν δεν εχεις αλλη εναλλακτικη ειναι μονοδρομος. Ρωτησε τους βεβαια για τις σελιδες που θελεις αλλα δεν υποκειται σε c.controls αφου ειναι καρτα εξωτ/κου. Το βασικοτερο πλεονεκτημα της για εμενα ειναι οτι τη φορτιζεις και την χρησιμοποιεις ΑΜΕΣΑ την ιδια μερα για ΑΜΕΣΗ αγορα διχως να περιμενες εμβασματα, εγκρισεις και top up κλπ.που κανεις στην καλυτερη 1 εργασιμη++ κ βαλε να εμφανιστουν τα χρηματα.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/10/2015 στις 1:10 ΜΜ, xristoss1 είπε

Οι paysafecards κωδικοι που δίνει είναι απο ελλάδα με τους όποιους περιορισμούς?

a[la se xrepnoune kati akoma 0.50 lepta sta 5 euro

• 5 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για αγορά κάρτας paysafe online μπορείς να μπεις στο www.24hr.gr

Κάνεις την παραγγελία - περιμένεις το email πληρωμής (εάν θες να πληρώσεις online)

και έρχεται μετά από λίγο ο κωδικός στο email που έχεις δηλώσει.

Σίγουρα και εγγυημένα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...