Ocelote Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 “Τζέσικα, κάποιος είναι μέσα στο θεοσκότεινο και στου διαόλου τη μάνα σπίτι μαζί μας. Έχω μια καταπληκτική ιδέα: για να τον εξουδετερώσουμε θα χωριστούμε. Πάρε εσύ αυτό το ρολό χαρτιού κουζίνας για να προστατευτείς κι εγώ θα κρατήσω την κουτάλα”. Δευτερόλεπτα μετά οι ρόλοι των δύο πρωταγωνιστών έχουν ολοκληρωθεί κι εσείς έχετε μείνει στον καναπέ να τους “κράζετε” για τις επιλογές τους. Κλασσική σκηνή από American teen horror film, εκείνο το κλασσικό είδος ταινιών στο οποίο μια παρέα νέων πάει να βγάλει τα μάτια της διακοπές σε έναν απομακρυσμένο και ιδανικά στοιχειωμένο προορισμό όπου όλως τυχαίως τριγυρνά ένας ψυχοπαθής που στην ει δυνατόν έχει και προηγούμενα με τους γονείς, τα πεθερικά, τους μπατζανάκηδες, κάποιον τέλος πάντων συγγενή ενός εκ των ηρώων. Στη διάρκεια της ταινίας βλέπουμε τον προαναφερθέντα μάστορα να σφάζει το καστ έναν προς έναν, μέχρι να καταφέρει να τον σταματήσει ένα δίδυμο που συχνά φεύγει και αγκαλιασμένο –ο κακός σαλεμένος συνήθως επιζεί αν ο σκηνοθέτης έχει φιλοδοξίες και για σίκουελ. Site: Until Dawn – Review (PS4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.. τρομερό το άρθρο.. γέλασα Αν όμως αληθεύει και ξεκινάς με ένα ρολό χαρτιού υγείας καλύτερα να μείνω μακριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.. τρομερό το άρθρο.. γέλασα Αν όμως αληθεύει και ξεκινάς με ένα ρολό χαρτιού υγείας καλύτερα να μείνω μακριά... Σχήμα λόγου, αναπαράγοντας το κλισέ που θέλει τους πρωταγωνιστές τέτοιων ταινιών να μην προτιμούν τα όπλα της προκοπής. (όχι, στο παιχνίδι δεν κρατάς ρολό χαρτιού υγείας) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosGaiden13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 έπαιζαν οι unboxolics χθες βράδυ το παιχνιδάκι τα σπάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ειδα τον markiplier να το παιζει. Ο τυπας μετα απο καμια 10αρια ωρες κανει ενα λαθος και παιθενει μια κοπελα. ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Φαση ειχε παντος, μαρεσε αυτο που ειδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatznet82 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά το παιχνιδι ειναι τέλειο, φοβερά φτιαγμένο και με απίστευτη ατμόσφαιρα. Ειναι σαν να βλεπεις ταινια!!! Πολυ καλη δουλεια, ελπίζω να συνεχίσει. Πρεπει να το παίξεις αρκετές φορές γιατι απο τις επιλογές σου αλλάζει και το story. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myr. ana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θελω να το παρω αλλα θεωρω οτι ειναι ακριβο αυτη τη στιγμη για αυτα που προσφερει. Το αρθρο λεει οτι τα αξιζει τα λεφτα του. Το εχει καποιος για να επιβεβαιωσει? Τωρα η τιμη του ειναι στα 60 ευρω, σε ποσο καιρο μπορει να αρχισει να πεφτει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παίζει και ο mr robot :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubin074 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θελω να το παρω αλλα θεωρω οτι ειναι ακριβο αυτη τη στιγμη για αυτα που προσφερει. Το αρθρο λεει οτι τα αξιζει τα λεφτα του. Το εχει καποιος για να επιβεβαιωσει? Τωρα η τιμη του ειναι στα 60 ευρω, σε ποσο καιρο μπορει να αρχισει να πεφτει? Το έχω εγώ και είμαι στο δεύτερο playthrough. Το παιχνίδι ΤΑ-ΣΠΑ-ΕΙ! Την πρώτη φορά τα 'κανα πάνω μου. Τη δεύτερη αν και σε κάποια σημεία, ΟΚ, ξέρεις τι γίνεται, είναι λίγο πιο smooth αν και πάλι σε εκπλήσσει -εφ' όσον κάνεις διαφορετικές επιλογές. Εμένα την πρώτη φορά μου πέθαναν τρεις και τώρα στόχος μου είναι να τους βγάλω όλους ζωντανούς! Αν το βρεις μεταχειρισμένο, παρτο αλλιώς τσίμπα το και καινούργιο. Αν δεν έχεις πρόλβλημα να παίξεις παιχνίδι δεύτερη φορά, δεν θα σε χαλάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 υπομονη να το τελειωσουν οι πρωτοι καμια 10αρια φορες και μετα να παρουμε σειρα και εμεις της "δευτερης διαλογης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatznet82 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παρτο οποσδηποτε!! Αξίζει να το εχεις στην συλλογή σου. Ειναι και exclusive οποτε μπορει να μην το δεις ποτε σε PC ή σε άλλη κονσόλα. Μπορείς να τελειώσεις το παιχνιδι με 10 διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα ποιοι θα σωθούν!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 interactive drama και όχι game....καταπληκτική δουλειά από την supermassive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το τελος ειναι παντα ιδιο αν δεν κανω λαθος, το μονο που αλλαζει ειναι το ποιος ζει και ποιος παιθενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το τελος ειναι παντα ιδιο αν δεν κανω λαθος, το μονο που αλλαζει ειναι το ποιος ζει και ποιος παιθενει. Σωσ' τους όλους και τα λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ολους ολους; υπαρχει δηνατοτητα να σωσεις και τις αδελφες στην αρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα