CVSokin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά θέλω να φτιάξω το δικό μου Site για την ομάδα μου στα E-sports ξέρω πολύ λίγα πράγματα πάνω στην Html και μηδαμινές γνώσεις σε όλα τα άλλα και για αυτό ζητάω βοήθεια δεν θέλω απαραίτητα κάποιος να μου κάνει ένα Site η οτιδήποτε απλά ζητάω βοήθεια σχετικά με αυτό τώρα αν κάποιος έχει την διάθεση να κάτσει μαζί μου να φτιάξουμε ένα Site θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! <3
XPHSTOS_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δύσκολο να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει έτσι...Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις ένα έτοιμο template για wordpress joomla ή drupal και να το στήσεις έτσι?! Για να βγει σωστή δουλειά θα πρέπει κάποιος επαγγελματίας να κάτσει να μάζι σου και εσύ απλά να βλέπεις!!!;Άσε που το να φτιάξεις ένα site, δεν είναι υπόθεση ωρών... επίσης θα χρειαστεί και κάποιος designer πέρα από τον developer...Επειδή κανένας επαγγελματίας δεν θα το κάνει αυτό, καλύτερα για αρχή... αγόρασε ένα template στήσε το site εκεί και αργότερα πληρώνεις κάποιον/ους επαγγελματία/ες για να έχεις ένα σωστό site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα