Προς το περιεχόμενο

Αγορά Diesel Compact Εως 6.500 Ευρώ

BoullyBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το opel corsa και το astra που φορανε το ιδιο μοτερ 1.3 turbodiesel ειναι αρκετα καλα και σαν ποιοτητα και πατημα στο δρομο και το μοτερ ειναι καλο.ειναι το ιδιο με το μοτερ των fiat.στα 1.3 90 ιππους πας βεβαια καλυτερα σε corsa γιατι το astra ειναι βαρυ αμαξωμα για 90 ιππους.φιλος μου παντως που εχει το corsa εχει 230.000 χιλιομετρα μεχρι τωρα χωρις το παραμικρο προβλημα.απλα βαζει πετρελαιο απο 2 συγκεκρινους που τους ξερει και σπανια θα τυχει να βαλει πετρελαιο απο αγνωστα πρατηρια.το diesel θα σου εμφανισει προβλημα μονο αν το ταιζεις συστηματικα diesel κακης ποιοτητας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα καλά τα λέτε και απο μάντρες που έψαξα και μιας και τυχαίνει να έχω γνωστό που να ειναι σε συνεργείο μου είπε πως πάντα υπάρχουν απατεωνιές μέσα σε αυτά, τυα παίρνουν σε μέτρια κατάσταση στα 4000 ευρώ, ρίχνουν κανένα 500άρικο για να το τελειοποιήσουν και με τα χαρτικά τους βγαίνει περίπου 5.500 ευρώ και τα πουυλάνε 6.500 με 7.000, αν δεν βγάλουνε μου λέει το 1000άρικο απο κάθε αμάξι δεν μπαίνουν καν στο κόπο να ασχοληθούνε.

Τεσπα με το τόσο ψάξιμο που έκανα και με της άπειρες συζητήσεις που έκανα με φίλους και διάφορα έβγαλα το συμπέρασμα πως το πετρέλαιο δεν με συμφέρει, αντιθέτως μου έχει κολλήσει αρκετά το Hyundai Getz 1.1L σαν αμαξάκι που είναι οικονομικό και είναι το σκυλί hyundai που δεν ξέρει τη σημαίνει συνεργείο με πανφθηνα ανταλλακτικά. Οι γνωστοί μου που είναι παντρεμένοι χρόνια (και μεγαλύτεροι βέβαια, δεν έμεινα στο σπίτι εγώ :D ) και έχουν όλοι 1.4L μου λένε πως είναι αρκετά τα 1.4 και όλοι σκέφτονται κανένα μικρότερο για την ζωή της Ξάνθης. Οι γονείς μου που έχουν ένα Daewoo Matiz 800αράκι πάει άνετα παντού και σκέφτομαι πως το 1.1λ θα είναι υπεραρκετά για εμένα.

Το Getz,είναι πολύ καλό αυτοκίνητο,αλλά μήν τό πάρεις σέ 1.100.Σκέψου τό αυτοκίνητο μέ 4 άτομα,αποσκευές καί Α/C.Μέ τά 1.100 τό αυτοκίνητο θά σέρνεται.Πάρε τό 1.300 ή τό 1.400.Είναι βαρύ τό σασί γιά 1.100.Μέ τά χρήματα πού διαθέτεις,παίρνεις τό i20,αν προσανατολίζεσαι σέ hyundai.

• 3 μήνες μετά...

Καλημέρα μάγκες. αμάξι ακόμα δεν έχω πάρει γιατί δεν ξέρω τη να πάρω ακόμα, και μιας και δεν βιάζομαι λέω να κοιτάξω να βγεί καμία ευκαιρία.

Έχω βρει αυτό το αμάξι που μου το δίνει 5000 μαζί με την μεταβίβαση. Για Diesel μια χαρά φαίνεται η τιμή του και είναι και στην Ξάνθη. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι τα Fiesta διαβάζω πως δεν είναι τόσο άνετα και έχουν μηχανή που βγάζει αρκετό θόρυβο.

Μπορεί να με ενημερώσει κανένας αν κάνω κάποιο λάθος για το αμάξι και πρέπει να πάω να το πάρω ή απλά να περιμένω.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7526104/

σίγουρα είναι μοντέλο του 2007 και πρίν (αν και αυτό το μοντέλο θέλω γιατι το νέο είναι πιο μικρό) απλά η πρ΄ψτη άδεια θα είναι του 2009.

σχε σχέση με τα λεφτά του για Diesel εγώ τα βλέπω μια χαρα. απλά απο θέλα hp που έχει η Ford είναι πολύ μικρά και με προβληματίζει.

σίγουρα είναι μοντέλο του 2007 και πρίν (αν και αυτό το μοντέλο θέλω γιατι το νέο είναι πιο μικρό) απλά η πρ΄ψτη άδεια θα είναι του 2009.

σχε σχέση με τα λεφτά του για Diesel εγώ τα βλέπω μια χαρα. απλά απο θέλα hp που έχει η Ford είναι πολύ μικρά και με προβληματίζει.

Μια χαρα ειναι οι ίπποι αρκει να ειναι ζωντανοι...το corsa με τους 75 εχει ροπακλα μεχρι και την 3η.

σιγά μην είναι του 2009 αυτό μοντέλο του 03-04 ειναι

κι ομως εισαι λαθος... Το fiesta mk6 facelift κυκλοφορησε μεταξυ 2006-2009 στην Ελλαδα...

Ειναι καλο αυτοκίνητο αλλα δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα που ζητανε.

Το μοντελο 2003-2006 (στην Ελλαδα οι χρονιες παντα) ειναι σχεδον το ιδιο με αλλα φωτιστικά σωματα και ταμπλώ

είναι εισαγωγής απο Ιταλία μου είπε. Η τιμή που μου άφησε είναι 5000 μαζί με την μεταβίβαση που είναι 130 περίπου. αυτό που σκέφτομαι τα 4800 που λέω να του δώσω είναι καλά;

τα πανακριβα κομματια στο πετρελαιο ειναι τα φιλτρα dpf και τα μπεκ (πανακριβα ομως!!!)

απο εκει και περα, αν κανεις λιγοτερα απο 15.000χλμ το χρονο δε σε συμφερει το ντιζελ,

επισης εχε υποψιν σου οτι θα αυξηθουν σιγουρα τα τελη για πετρελαιοκινητα ενω καποια ακραια σεναρια μιλουν κ για απαγορευση ξανα σε αθηνα-θεσσαλονικη (το σκανδαλο με τη vw δε βοηθαει καθολου στην προκειμενη περιπτωση)

αν κινεισαι εκτος πολης (μεγαλα ταξιδια, αποστασεις κτλ) συμφερει το ντιζελ

αν το θες για χρηση πολης σε καμια περιπτωση (το dpf φιλτρο δεν αρεσκεται στην κινηση)

απο εκει και περα να ξερεις οτι το μοτερ diesel 1.3 ειναι της φιατ (πολυ καλο ντιζελ μοτερ) και το ιδιο ακριβως φορανε τα fiat punto, suzuki ignis, suzuki wagon r+, opel corsa, alfa mito, lancia y, 

απο οσα αναφερθηκαν προσωπικα θεωρω καλυτερες επιλογες το ignis και μετα το punto

δεν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο για κανενα λογο εκτος και αν θελουν να χασουν και αλλα ποοσοστα σαν κυβερνηση

το μοτερ 1.3 multijet που βγαζει η φιατ και το φοραει σε ολα τα diesel της , το φοραει και το corsa. ειναι απο το καλυτερο μοτερ σε diesel μαζι με το 1.4 της toyota που εχει στο yaris. και απο επιδοσεις και απο καταναλωση.

κατοχος fiat punto evo 1.3 multijet 85ps , 2011 μοντελο. απροβληματιστο αμαξι , ανετο, πολυ ομορφο εςωτερικο και πιςω καθονται ανετα 2 ατομα, οικονομικο και με επιδοσεις.

Γιατι δεν κοιτας και προς γαλλια μερια; κατι σαν και αυτο <a data-ipb='nomediaparse' href='<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7658369/%27'>http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7658369/'> οικονομικο με καλα diesel μοτερ και ωραια εμφανιση <br><br> <br>

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...