Προς το περιεχόμενο

Mi4 3G

fotodv7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδω δεν πιάνει ακόμα 3G και εσύ χαλιέσαι που δεν έχει 4G? Έχει λειτουργικό που βασίζεται στην έκδοση 4.4.3 , αυτός είναι λόγος για να χαλιέσαι και γενικά οι πειραγμένες εκδόσεις προσωπικά με χαλάνε .

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες πήρα το συγκεκριμένο. Χωρίς να έχω λεφτά στο balance του PayPal η αγορά μου λέει πως είναι completed. Λέτε να μου την ακυρωσει η τράπεζα;

Δημοσ.

Eδω δεν πιάνει ακόμα 3G και εσύ χαλιέσαι που δεν έχει 4G? Έχει λειτουργικό που βασίζεται στην έκδοση 4.4.3 , αυτός είναι λόγος για να χαλιέσαι και γενικά οι πειραγμένες εκδόσεις προσωπικά με χαλάνε .

Αναμένεται όμως εντός του μηνός να πάρει Lollipop. Και όταν λες πειραγμένες εκδόσεις, εννοείς την miui!?
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν λέω πειραγμένη αναφέρομαι σε εκδόσεις που απέχουν μακράν από την stock ..ναι εννοώ την miui.

Και όμως η miui εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Πήρα πρόσφατα από γνωστό ένα Xiaomi Note 4G και μου άρεσε.
Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή ψάχνω κι εγώ το xiaomi mi4 3G και απ'ότι είδα στο vickmall είναι out of stock βρήκα αυτά στο reportspam:

1)xiaomi mi 3G 255 ευρώ και 

2)xiaomi mi4 3G 206 ευρώ

Ποία η διαφορά τους και το ένα είναι πιο φθηνό από το άλλο;;; :unsure:

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή ψάχνω κι εγώ το xiaomi mi4 3G και απ'ότι είδα στο vickmall είναι out of stock βρήκα αυτά στο reportspam:

2)xiaomi mi4 3G 206 ευρώ

Καμία διαφορά. Μάλλον έχει ξεχαστεί ότι υπήρχε η σελίδα από το μαγαζί. Χτύπα το πιο φθηνό φυσικά! 

Δημοσ.

2)xiaomi mi4 3G 206 ευρώ

To ακριβό είναι 4G το φτηνό είναι 3G

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...