Finn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πριν λίγο δοκίμασα με το βαμβάκι και κατουρησε Μόνο. Δευτέρα το αργότερο ια βρω αμάξι να πάω στο γιατρό
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 καλυτερα βρες εναν "διανυκτερευων" και υποχρεωσου για ενα αμαξι ισως το (σας) γλιτωσεις απο μελλοντικα κουσουρια
Finn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δευτέρα θα το πάω σε γιατρό, κανόνισα μεσω τηλ. Πριν λιγο έφαγε και είδα ότι ενεργηθηκε κιόλας. Πάλι καλά. Το κλάμα Πώς σταματάμε μετά το τάισμα δε ξέρω 1
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τυλίγεις ένα μπουκάλι με πολύ ζεστό νερό σε πετσέτες (μην καεί) και το χώνεις στη φωλιά που του 'χεις να αισθάνεται τη θερμότητα "της μαμάς". 3
Iris_89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το thread με έχει κάνει να θέλω ένα γατάκι. 1
Finn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν τα καταφέρει να ζήσει και το θες δικό σου! Έχω ήδη τρεις γάτους και μια γάτα οπότε...
Iris_89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Λίγο δύακολο γιατί φεύγω στο εξωτερικό.. Μακάρι να μπορούσα
redhotstef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το thread με έχει κάνει να θέλω ένα γατάκι. Me to!! I like pussy cat! Αυτο με το ρολοι για να νομιζει οτι ειναι η καρδια της μανας του πολυ καλο! Πολυ καλυτερο θα ηταν να του βαλει κανεις ψηφιακι ρολοι ..χαχα
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και ενα ρουχο σου (ακομα καλυτερα ιδρωμενο εσωρουχο) ωστε να νιωθει την μυρωδια σου οταν λειπεις 1
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Φωτογραφία δεν μας το έβαλες. Πόσες μέρες αντέχει χωρίς να ξαλαφρώσει;
Finn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω για τα tips! Έβαλα ένα παλιό μου t-shirt πάνω απ τις πετετσες και δύο μισολιτρα με ζεστό νερό τυλιγμένα και κοιμήθηκε στο 5λεπτο! Φωτογραφία λίγο αργότερα! 1
Finn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κοριτσάκι τρικολορε είναι! Πήγα σήμερα στην κτηνιατρο και μου είπε ότι η trixie σκόνη που της δίνω είναι τραγική και γι αυτό δε βγάζει και τίποτα. Πήρα μια άλλη απ το κτηνιατρειο εσκισα καλά και τη θηλη αυτή τη φορά και ήπιε 20ml σίγουρα. Το αλειψε με κάτι για τους ψιλους και όλα καλά! 2
xpapias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Απο περιέργεια, σε εμπιστεύεται το γατί; Δεν ειχα ποτε κατοικίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα