Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν το Chrome κάποιοι, δηλαδή είχαν τον browser αυτόν μόνο για το extension ;;; πραγματικά περίεργο.

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν το Chrome κάποιοι, δηλαδή είχαν τον browser αυτόν μόνο για το extension ;;; πραγματικά περίεργο.

Spyware be gone!

Δημοσ.

Φυσικά, υπάρχει και ο κλασικός χειροκίνητος τρόπος, χωρίς επεκτάσεις & λοιπές εφαρμογές, ο οποίος εξαφανίζει διαφημίσεις απ' όλους τους φυλλομετρητές (Chrome, Edge, Firefox κλπ).

http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

για browser δεν ειναι οτι καλύτερο καθώς δεν κάνει rebuild την σελίδα όπως τα αλλα (addons δλδ)

Δημοσ.

Γιατι αυτη η εταιρεια οσο παει με απογοητευει με τα διαφορα που ακουγονται και κανει.
Δημοσ.

Αρχισα να βλέπω διαφημίσεις, παρόλο που δεν έχω βάλει το acceptable. Αυτό ήταν, uninstall κατευθείαν.

Εβαλα το Adguard AdBlocker που λένε τα παιδιά νωρίτερα, πολύ καλύτερο, έκοψε τέλεια και τις διαφημίσεις από το facebook.

Δημοσ.

Αρχισα να βλέπω διαφημίσεις, παρόλο που δεν έχω βάλει το acceptable. Αυτό ήταν, uninstall κατευθείαν.

Εβαλα το Adguard AdBlocker που λένε τα παιδιά νωρίτερα, πολύ καλύτερο, έκοψε τέλεια και τις διαφημίσεις από το facebook.

To Plus είχες, ή το  απλό??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...