Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω καιρο θεμα με το ακουστικο, ακουγεται-μετα απο αλλαγη-λες και ειναι χαλασμενο το ακουστικο... παρα πολυ χαμηλα. τερμα να εχεις την ενταση δεν ακους, θελεις ανοιχτη ακροαση για να μιλισεις. Τ αλλαξα 1η φορα γιατι δεν ακουγα καλα υποτιθεται,,,,,,, οχι σε κανα σπουδαιο μαγαζι, και ειχα το παραπανω προβλημα, μετα το αλλαξα παλι μονος μου αλλα τα ιδια ακριβως. αλλαγη εγινε στο ακουστικο μονο. τωρα σκεφτομαι να αλλαξω ολη την ταινια του ακουστικου μπας και αλλαξει τπτ. εχει κανεις αποψη?..η εκανε καποιος  service στο ακουστικο και ηταν ολα ενταξει???

Δημοσ.

Μήπως κάτι το καλύπτει; Η σίτα είναι καθαρή; Δεν έχει νόημα να αλλάξεις όλη την ταινία, το ακουστικό είναι ένα ανεξάρτητο κομμάτι

Δημοσ.

ειναι ολα οπως θα επρεπε να ειναι, και ολα νταξει εκτος απο ενα θεμα, που δεν ξερω αν εχει σχεση με το ακουστικο. κατσε λιγο να σ βρω φωτο

jceiYB5Dry3CGgF2.medium

σκεψου την, ορθια την εικονα, για να καταλαβεις ακριβως, ο κονεκτορας πανω απο το ακουστικο δεν παταει καλα γτ εχει ψιλοχαλασει το σιδερακι του που τον συγκρατει

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει αυτό, απλά κρατάει στη θέση του τον αισθητήρα φωτισμού. Δεν επηρεάζει το ακουστικό. Αν είναι από τα πολύ φτηνά ακουστικά των 1-2€ ίσως έχει θέμα το ανταλλακτικό

Δημοσ.

αυτο πιστευω και γω αλλα και original ναι λεει και να κανει 15 ευρω και να μου κανει παλι τα ιδια, δυσκολο να αποφασισω τι να κανω

Δημοσ.

Την σιτα την καθαρισες?Βγαλε την οθονη και στο πισω μερος της εχει μια σιτα ,βγαλτη καθαρησε την και ξανακλειστο.

Αυτό ρώτησα κι εγώ αλλά είπε ότι είναι οκ...μια άλλη κάπως μπακαλίστικη λύση είναι να ανοίξει 1-2 τρυπούλες στη σίτα με μια καρφίτσα. Σίγουρα θα αυξηθεί λίγο η ένταση

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω παρόμοι πρόβλημα και τηλεφώνησα σε ενα εξειδικευμένο service point, όπου μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω την υποδοχή φόρτισης .....................

Στο δικό μου βέβαια πολλές φορές δεν "ακούγεται" το μεγάφωνο (εκτός των κλήσεων που λειτουργεί κανονικά).

Επειδή μου "Ακούστηκε" πιό κουφό απο την χαμηλή ένταση, είπα να το αφήσω ως έχει και να χρησιμοποιώ το bluetooth ακουστικό μου.

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω παρόμοι πρόβλημα και τηλεφώνησα σε ενα εξειδικευμένο service point, όπου μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω την υποδοχή φόρτισης .....................

Στο δικό μου βέβαια πολλές φορές δεν "ακούγεται" το μεγάφωνο (εκτός των κλήσεων που λειτουργεί κανονικά).

Επειδή μου "Ακούστηκε" πιό κουφό απο την χαμηλή ένταση, είπα να το αφήσω ως έχει και να χρησιμοποιώ το bluetooth ακουστικό μου.

Όντως μπορεί χαλασμένο dock φόρτισης να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στον ήχο, ειδικά στο ηχείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...