Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Εχω τα razer kraken usb και προσφατα εσπασαν στο σιμειο που αυξανετε το μεγεθος γινετε να τα κολισο?

τα εχω σινδεσει και δουλεβουν μια χαρα 

Δημοσ.

Μην κανεις τίποτε η razer το καλύπτει με εγυυηση  αυτό πριν 1 μηνα είχα πάθει το ίδιο έως τους έστειλα ένα μήνυμα στο facebook και μου είπαν να μιλήσω με την zegetron πήγα στο νέο ηράκλειο και μου δώσανε καινούρια και με 2 χρονια εγγύηση από την αρχή λόγο ότι είχα χάσει την εγγύηση οποτε μιλα μαζί τους 100% θα στα αλλάξουν

Δημοσ.

thnx εγω νομιζα οτι θα με στιλουν με τις κλοτσιες τα ακουστικα εσπασαν την ωρα που τα φοραγα και δεν τα ειχα ταλεπορισει εχω και την εγκηιση μια χαρα 

σορρυ για τα ορθογραφικα

μπορω να παω και στο καταστιμα που τα αγορασα 

Δημοσ.

Πηγαινε με την εγγυηση και ρωτα δεν χανεις τιποτα.

λιγη βοηθεια?

Ουτως ή αλλως δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.

Δημοσ.

ένα μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/zegetron?fref=tsδεν χάνεις τίποτα ναι και στο κατάστημα που τα πήρες  μπορείς εγώ μίλησα και με zegetron και με razer στο facebook και οι δυο το ίδιο πράγμα μου είπα εγώ τα αγόρασα από media γερμανίας και δεν είχα απόδειξη και δεν το δέχονταν εδώ ελλάδα οποτε πήγα κατευθείαν από εκεί και μου δώσανε καινούρια την ίδια στιγμή ένα μπραβο στην razer!

Δημοσ.

Εμενα να πω οτι μου ειχαν ξεφλουδισει τα μαξιλαρακια στα Logitech G230 εντως εγγυησηςμιλησα με Logitech και μου ειπαν επειδη το προβλημα ειναι τεχνικο να παω απο το καταστημα αγορας για αλλαγη.Το ιδιο ειχα διαβασει και για αλλα ακουστικα της εταιριας.

Γιαυτο ειπα οτι καλυτερα να παει απο το καταστημα.

Δημοσ.

Εστειλα στην zegetron κατευθειαν. Τα ειχα παρει απο eshop,δεν υπαρχει περιπτωση αν μιλησω με αυτους να βγαλω ακρη. Οποτε καρφι zegetron. Γενικα απαντανε στο facebook?

Δημοσ.

Εστειλα στην zegetron κατευθειαν. Τα ειχα παρει απο eshop,δεν υπαρχει περιπτωση αν μιλησω με αυτους να βγαλω ακρη. Οποτε καρφι zegetron. Γενικα απαντανε στο facebook?

εμενα τη επομενη μου απαντήσανε αλλα σίγουρα θα σου απαντήσουν στειλε μήνυμα και στην razer να είσαι 100% σίγουρος

Δημοσ.

εμενα τη επομενη μου απαντήσανε αλλα σίγουρα θα σου απαντήσουν στειλε μήνυμα και στην razer να είσαι 100% σίγουρος

Εχει "ελληνικη" razer ή στην εταιρεια razer να στειλω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...