Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη γνωμη σας για τις παρακατω συνθεσεις.

Καταρχήν:

Ποσό που διαθέτουμε : ~1000

Χρήση υπολογιστή :multimedia-gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Εντελως ερασιτεχνικα με photoshop και video editing

χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι

χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βόλος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δε θα με πειραζε μεν να αγοραστουν απο προτασεις του σκρουτζ απο διαφορετικα καταστηματα, που σιγουρα θα βρω πιο οικονομικα καποια κομματια, αλλα κολλαω στην επομενη ερωτηση...

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν εχω τις γνωσεις να το συναρμολογησω ουτε γνωστο να το κανει για μενα οποτε αναγκαστικα μαλλον θα ξεπεσω στο e-shop...

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι

φυσικα οι συνθεσεις μπορουν να μιξαριστουν και να παρω στοιχεια και απο τις 2...

ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

post-361159-0-68877500-1443809306_thumb.jpg

post-361159-0-42803800-1443809343_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι στον Kingston V300 και οχι στην R9 280.

Σε γενικες γραμμες παντως πανω κατω ειναι σωστη η συνθεση που σκεφτεσαι.

Δημοσ.

τελικα μαλλον θα αρχισω να κοβω απο γυρω γυρω, για να ανεβασω λιγο την ποιοτητα της οθονης...θα μεινω στα 8gb ram, μαλλον θα πεσω σε R7 370 GPU, αμεσως αμεσως ενα κατοσταρικο κατω που μπορει να στειλει την οθονη γυρω στα 250-270€....Ελπίζω να δει το post ο Millenium να προτεινει καμια καλη σε αυτη τη τιμη...

EDIT: Ακυρο, το κατοσταρικο βγαινει με μικροαλλαγες στα υπολοιπα, οποτε θα μεινω στην R9 380

Δημοσ.

Το κουτί δε σκέφτεσαι να το αλλάξεις πέρα από τον V300...; Ποιά είναι η προτεραιότητα σου στη χρήση και για τι είδους παιχνίδια μιλάς; Αν ανέβεις στα χρήματα για οθόνη υπάρχει και η επιλογή μιας 29'' 21:9 που θα βοηθήσει και για video editing αλλά απάντησε πρώτα και ξεχώρισε ένα ποσό για οθόνη.

Δημοσ.

φυσικα και περιμενω προτασεις για οποιαδηποτε αλλαγη στο κουτι...το video editing μιλαμε για εντελως ερασιτεχνικες-αρχαριες καταστασεις...στα παιχνιδια δεν καιγομαι να ειμαι στα ultra γραφικα, και με τα high ικανοποιημενος ειμαι.... κι ουτε θεωρω οτι θα καταλαβω τη διαφορα απο τα 65 στα 60 fps πχ...αμφιβαλω αν κανεις θα την καταλαβαινε τετοια διαφορα με γυμνο ματι χωρις να βλεπει τα νουμερα στην οθονη...η αληθεια ειναι οτι εχω πελαγωσει με ολα αυτα που διαβαζω τις τελευταιες μερες και πολυ φοβαμαι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο προτασεων ειναι απλα απο αριθμολαγνους...χωρις ουσιαστικες διαφορες...αν επρεπε να παω αναλογικα, ισως να ελεγα 700-300 κουτι-οθονη.

οπου παιχνιδια= οτιδηποτε σε rpg, mmorpg, action rpg...

Δημοσ.

φυσικα και περιμενω προτασεις για οποιαδηποτε αλλαγη στο κουτι...το video editing μιλαμε για εντελως ερασιτεχνικες-αρχαριες καταστασεις...στα παιχνιδια δεν καιγομαι να ειμαι στα ultra γραφικα, και με τα high ικανοποιημενος ειμαι.... κι ουτε θεωρω οτι θα καταλαβω τη διαφορα απο τα 65 στα 60 fps πχ...αμφιβαλω αν κανεις θα την καταλαβαινε τετοια διαφορα με γυμνο ματι χωρις να βλεπει τα νουμερα στην οθονη...η αληθεια ειναι οτι εχω πελαγωσει με ολα αυτα που διαβαζω τις τελευταιες μερες και πολυ φοβαμαι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο προτασεων ειναι απλα απο αριθμολαγνους...χωρις ουσιαστικες διαφορες...αν επρεπε να παω αναλογικα, ισως να ελεγα 700-300 κουτι-οθονη.

οπου παιχνιδια= οτιδηποτε σε rpg, mmorpg, action rpg...

Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.

Δημοσ.

Λοιπόν καταλήγω στα εξής: (παρακαλώ τη γνώμη σας χωρίς φόβο και πάθος!)

PER.320817.jpg PER.320817
SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3   59,90€
product_wishlist_small.jpg
PER.514593.jpg PER.514593
VGA MSI RADEON R9 380 GAMING 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL  256,47€
PER.528845.jpg PER.528845
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 ANNIVERSARY RETAIL  87,90€
PER.558465.jpg PER.558465
CPU INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX  207,90
PER.550865.jpg PER.550865
RAM KINGSTON HX316C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT    53,90€
PER.806221.jpg PER.806221
PSU COOLERMASTER RS550-ACAAD3-EU GX BRONZE 550W 80+ BRONZE 54,90€
PER.303039.jpg PER.303039
HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3  62,90€
PER.810869.jpg PER.810869
CASE AEROCOOL V3X ADVANCE MIDI TOWER EVIL BLUE EDITION BLACK/BLUE   35,90€
PER.169042.jpg PER.169042
ΟΘΟΝΗ BENQ GW2760HS 27'' LED FULL HD BLACK   255,90€

1077€ στο σύνολο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το psu το χα αυτο γυρω στο 2010 νομιζω...δεν περνω κ ορκο βεβαια αλλα το χα παλια ...που το ξεθαψαν?πολυ πολυ καλο παντως...

κοιτα απο την ιδια εταιρεια το Gm550 semi modular απο pc1 64 euro

gpu απο eshop δεν αξιζει

https://www.skroutz.gr/s/7105016/Sapphire-Radeon-Nitro-R9-380-4G-D5-11242-07-20G.html 

case https://www.skroutz.gr/s/4815887/Corsair-Carbide-Spec-01.html 

Επεξ/σία από babisflou7
  • Like 1
Δημοσ.

Άλλαξε κουτί και τροφοδοτικό όπως λέει και ο μπάμπης.Μείνε στα ~300 για οθόνη περίπου αλλάζοντας αυτήν με μια 21:9 http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html που είναι καλή για multimedia χρήση και καλύτερη για 3d person παιχνίδια και όχι μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι να έχω δει 21:9 σε λειτουργία και μου φαίνεται περίεργη στην αρχή! Θα το δω όμως, κάτι ξέρεις εσύ για να το προτείνεις... Το case είναι τόσο χάλια ε; PSU να κοιτάω από 550W και πανω; Είναι αρκετό;

Δημοσ.

Λίγο από δω λίγο από κει φτάσαμε στα 1180! Δε βρίσκω όμως κάτι άλλο να κόψω, ειδικά την οθόνη που μου πρότεινε ο Millennium με μια πρώτη ματιά τη λάτρεψα! Άσχετα με το οικονομικό, το eshop έχει αυτή τη βδομάδα προσφορά την gpu με το ίδιο chipset r9 380 σε gigabyte με 4gb στην ίδια τιμή με τα 2gb οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...