pikachukaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Χρηστης AMD εδω και πολλα χρονια απο τους πρωτους Athlon ξερω οτι παντα ηταν θερμα παιδια αλλα σημερα που καθαρισα λιγο την Thermaltake μου και εβαλα και δυο fan πισω και μπροστα στο κουτι χαζευα τις θερμοκρασιες και ειδα οτι ηταν 12C??? Γινεται να ειναι η CPU εστω και σε light use στα 12C ενω η GPU μου με 30 μετρα heatsink και pipes και δεν ξερω και εγω τι αλλο φοραει η Asus R9 270X DirectCU II να ειναι στα 40C? 1
giannis97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα, εχω τον ιδιο επεξεργαση, κοιτα τις θερμοκρασιες οταν τρεχω mw2!! ειναι φυσιολογικες, απλως βαλε λιγη παστα και καθαρισε τον υπολογιστη σου, οι 40 βαθμοι της καρτας σου ειναι μια χαρα, βαλε και εκει λιγη παστα! και καθαρισε την καλα!! http://prntscr.com/8mzg5u
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 απλά δεν μετράει σωστά,είναι γνωστο το θέμα με τους FX χρόνια τώρα. Για σωστές θερμοκρασίες amd overdrive.
giannis97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 απλά δεν μετράει σωστά,είναι γνωστο το θέμα με τους FX χρόνια τώρα. Για σωστές θερμοκρασίες amd overdrive. πανω κατω τις ιδιες θερμοκρασιες θα δειξουν, αυτο ειναι αναλογως με το συστημα, οχι με το προγραμμα
antbyron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Χρηστης AMD εδω και πολλα χρονια απο τους πρωτους Athlon ξερω οτι παντα ηταν θερμα παιδια αλλα σημερα που καθαρισα λιγο την Thermaltake μου και εβαλα και δυο fan πισω και μπροστα στο κουτι χαζευα τις θερμοκρασιες και ειδα οτι ηταν 12C??? Γινεται να ειναι η CPU εστω και σε light use στα 12C ενω η GPU μου με 30 μετρα heatsink και pipes και δεν ξερω και εγω τι αλλο φοραει η Asus R9 270X DirectCU II να ειναι στα 40C? Η θερμοκρασία δεν μπορεί να είναι κάτω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος, δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα θερμοκρασίες.
giannis97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η θερμοκρασία δεν μπορεί να είναι κάτω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος, δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα θερμοκρασίες. θελεις εσυ δηλαδη να πεις πως εαν μια καρτα τρεχει στους 65c ειναι κακο.....;;;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 θελεις εσυ δηλαδη να πεις πως εαν μια καρτα τρεχει στους 65c ειναι κακο.....;;; Δεν αναφέρεται στην κάρτα αλλα στον επεξεργαστή. Για τους FX οι 65 βαθμοι εινια πάνω απο το όριο και δεν κάνει να μένουν σε αυτη την θερμοκρασία για πολύ ώρα. Για κάρτες γραφικών εως 80 ειναι οκ και αυτό για καλοκαίρι. Χειμώνα και 80°C κάτι δεν πάει καλά. 3
pikachukaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Στη 2η screenshot ειναι το core temp που το δινει αποτι διαβασα σε ενα σαιτ σαν recomended η AMD... Οσο αναφορα παστα η cpu εχει μολις σημερα την gpu δεν την πειραζω ακομα...κριμα ειναι!!
MrLifeguard Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Στους FX το must προγραμμα για μετρηση θερμοκρασιων ειναι το HWMonitor και μονο!
adtakhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Χρηστης AMD εδω και πολλα χρονια απο τους πρωτους Athlon ξερω οτι παντα ηταν θερμα παιδια αλλα σημερα που καθαρισα λιγο την Thermaltake μου και εβαλα και δυο fan πισω και μπροστα στο κουτι χαζευα τις θερμοκρασιες και ειδα οτι ηταν 12C??? Γινεται να ειναι η CPU εστω και σε light use στα 12C ενω η GPU μου με 30 μετρα heatsink και pipes και δεν ξερω και εγω τι αλλο φοραει η Asus R9 270X DirectCU II να ειναι στα 40C? 12C με πιο πρόγραμμα τους είδες? Ο σένσορας θερμοκρασιας του επεξεργαστή σου, αρχίζει να δουλεύει σωστά μετά τους 35C . Πιο πριν δείχνει χαμηλά νούμερα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το καλύτερο πρόγραμμα μέτρησης των θερμοκρασιών στους AMD είναι το AOD. ( AMD OVERDRIVE) Η AMD γνωρίζοντας τις θερμικές αντοχές του κάθε επεξεργαστή της, ΔΕΝ σου λέει απλά την θερμοκρασία, αλλά κάνει το ανάποδο που είναι να σου λέει το πόσους βαθμούς έχει ακόμα ανοχή ο επεξεργαστής μέχρι το όριό του. ΠΧ. στον δικό μου Δεν αναφέρεται στην κάρτα αλλα στον επεξεργαστή. Για τους FX οι 65 βαθμοι εινια πάνω απο το όριο και δεν κάνει να μένουν σε αυτη την θερμοκρασία για πολύ ώρα. Για κάρτες γραφικών εως 80 ειναι οκ και αυτό για καλοκαίρι. Χειμώνα και 80°C κάτι δεν πάει καλά. Ξαναδιάβασε τι λέει.Για τον επεξεργαστή γράφει πως παίζει στους 12C.
siomio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω με FX-6300 έχω 55 c με μαμά ψύκτρα και στιγμιαία να γραφει 60 όταν παίζω ac revelations η και fifa 15 ... οταν ομως ειμαι πχ σε ιντερετ youtube κλπ είναι κάτω απο 40 η θερμοκρασία , μια λεει 36 μια λεει 23 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα