Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και γιατι στο πληκτρολογιο μου ειναι διπλα στο 9 και οχι στο 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και γιατι στο πληκτρολογιο μου ειναι διπλα στο 9 και οχι στο 1; Και εμένα στο πλαϊνό μέρος είναι κάτω από το 2,τι να κάνουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 χρησιμο στους πχ Λογιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 χρησιμο στους πχ Λογιστες Λογικά θα είναι,καλή συνέχεια να έχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Λιγοι ειναι αυτοι που θα πουν οτι το παιδι εχει δικιο, οτι η χωρα δεν νοιζεται για τους νεους, αλλα νοιαζεται για τους 50ρηδες και μονο. Λετε ο αλλος με οικογενεια ανεργος πως θα ταισει τα παιδια του. Ο οικογενειάρχης στα 25 που μαι εγω ειχε ολες τις ανεσεις(εξαιρουνται περιπτωσεις) μπορουσε να πει θα προχωρησω θα φυγω απο το σπιτι θα κανω οικογενεια, τωρα ναι το δεχομαι οτι ζοριζεται, ομως σαν ανθρωπος εκανε κατι στην ζωη του, δημιουργησε οικογενεια. Ρωτηστε δεκα νεους, αν σκεφτονται να κανουν οικογενεια και παιδια να δω τι θα σας πουνε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ενω οποιος εχει το παραδακι μπορει να αμολησει 30 κουρσουβελα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορει να τα μεγαλωσει ας κανει οσα θελει. Αρκει να ναι διπλας τους για οσο χρειαστει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 δηλ ο,τι ευθυνες εχει παυουν μετα τα 18; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 που είναι ο internetakis1994 που ξεκίνησε αυτό το νήμα να μας ξεδιαλύνει κάποια πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν εχεις υπολογιστη,αρχισε να βλεπεις σειρες -ταινιες με το κιλο,κατεβασε και 2-3 παιχνιδια να εχεις να παιζεις να περναει η ωρα σου.Εγω πανω κατω αυτο κανω τον τελευταιο χρονο που ειμαι ανεργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
internetakis1994 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 gdriver ορίστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Να δώσεις χαιρετίσματα στον Κοκκινίδη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν εχεις υπολογιστη,αρχισε να βλεπεις σειρες -ταινιες με το κιλο,κατεβασε και 2-3 παιχνιδια να εχεις να παιζεις να περναει η ωρα σου.Εγω πανω κατω αυτο κανω τον τελευταιο χρονο που ειμαι ανεργος Βγες εξω περπατα, τρεχα, πανε γραψου σε καμια ομαδα ποδοσφαιρου μπασκετ, γυμναστήριο να χεις κατι να κανεις θα παρεις καμια 15αρια κιλα χωρις να το καταλαβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorLogik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν εχεις υπολογιστη,αρχισε να βλεπεις σειρες -ταινιες με το κιλο,κατεβασε και 2-3 παιχνιδια να εχεις να παιζεις να περναει η ωρα σου.Εγω πανω κατω αυτο κανω τον τελευταιο χρονο που ειμαι ανεργος του λες πως να καταστραφει?.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχουμε βγει off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις