sokratis11314 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει ποιο μοντέλο iPhone 6s πρέπει να αγοράσω απο το αμερικανικό Apple Store προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργικό στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
cococrops Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 νομιζω οτι αμα το παρεις ανεξαρτητα απο καποια εταιρια εκει δεν υπαρχει προβλημα 1
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Απο Apple Store αυτά της Verizon ήταν που έπαιζαν πάντα Ελλάδα.Αλλά για να μην σε πάρω και στον λαιμό μου, ρώτα και στο iphonehellas.gr που θα ξέρουν με σιγουριά... 2
sokratis11314 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θα κανω μια ερώτηση και εκει ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
iMarilina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Θα κανω μια ερώτηση και εκει ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Θα πρέπει να αγοραστεί από apple store ΧΩΡΙΣ συμβόλαιο και να ζητηθεί unlocked συσκευή. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 @sokratis11314 επειδή και ένας γνωστός μου θέλει να πάρει 6S απο Αμερική, αν μάθεις κάτι συγκεκριμένο, ενημέρωσε @iMarilina εννοείς οτι αν αγοραστεί σκέτη συσκευή, τοτε θα δουλευει κανονικά με όλους τους ελληνικούς παρόχους; Αυτό σημαίνει το "unlocked";
iMarilina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 @sokratis11314 επειδή και ένας γνωστός μου θέλει να πάρει 6S απο Αμερική, αν μάθεις κάτι συγκεκριμένο, ενημέρωσε @iMarilina εννοείς οτι αν αγοραστεί σκέτη συσκευή, τοτε θα δουλευει κανονικά με όλους τους ελληνικούς παρόχους; Αυτό σημαίνει το "unlocked"; Το unlocked σημαίνει ακριβώς αυτό, ότι θα είναι ξεκλείδωτη για όλα τα δίκτυα. Αν την αγοράσει απο πάροχο από την άλλη, θα είναι κλειδωμένο στον εκάστοτε πάροχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα