Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες ώρες ανακοινώθηκαν από την VILLAGE κιν/κες αίθουσες που θα υποστηρίζουν DOLBY ATMOS !

12079661_1065448106807216_63659726388631

Όποιος είχε την δυνατότητα να δει ταινία σε αίθουσα στο εξωτερικό που να υποστηρίζει DOLBY ATMOS γνωρίζει ότι είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! Επιτέλους και στην Ελλάδα!!!

http://www.villagecinemas.gr/el/extras/nea-press-box/dolby-atmos-gia-proti-fora-stin-ellada/

• Like 3
Δημοσ.

Της Dolby είναι κι αυτό αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον κλασικό 6καναλο (5.1) ή 8καναλο (7.1) ήχο... Οι δυνατότητες (γι αυτούς που φτιάχνουν μια ταινία) είναι πλέον απεριόριστες αφού μπορούν να προσθέτουν ήχους στο τρισδιάστατο χωρο και το ηχητικό αποτέλεσμα σε αυτές τις αίθουσες ειναι απλά καταπληκτικό! Σκέψου οτι μια αίθουσα (ανάλογα το μέγεθος της) μπορεί να εξοπλιστεί μέχρι και με 64 ηχεία (ηχεία ακόμα και στην οροφή), σχεδόν όλα ανεξάρτητα μεταξύ τους...

Όσοι είχαν την τύχη να το ακούσουν στο εξωτερικό σίγουρα έχουν εντυπωσιαστεί!!

Από ταινίες (απ'οσο γνωρίζω) όλο και περισσότερες το υποστηρίζουν...

https://m.youtube.com/watch?v=IOXY5VubOr4

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλα με το που διαβασα ATMOS το μονο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι dr who και τα επεισοδια με τους sontarans και το Atmospheric Omission System (ATMOS)

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αίθουσα Dolby Atmos έχουν τα Village στο The Mall, στον Άγ. Δημήτριο και Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Λογικά από μία αίθουσα στο καθένα. Τιμή ίδια με το 3D (9,50 ευρώ). Από ποιότητα δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι ο ήχος θα είναι εκπληκτικός. Ας μας πει κάποιος που έχει πάει. Πιθανολογώ ότι αν το 3D αξίζει σε κάποιες ταινίες και σε άλλες όχι, αυτό θα αξίζει σε όλες.

Δημοσ.

Εχω και γω την περιεργεια να δω πως ειναι το atmos.Φοβαμαι μονο μην ειναι πατατα και κλαιω μετα τα 10 ευρω,αλλα πιστευω θα ειναι καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...