ceasar1333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω 390 και είναι η μόνη άμεσα διαθέσιμη και φτηνή.Αλλά ακούω ότι έχει πρόβλημα και κλειδωμένο voltage.Ποια Είναι η άποψη σας;
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Με τις 390 γενικά μην περιμένεις καλό oc. Δηλαδή καλύτερα να πήγαινες σε μια 980 και να της τραβήξεις ένα καλό ανέβασμα. Οι Maxwell άλλωστε συμπεριφέρονται πολύ καλά και σε oc χωρίς ρεύματα. Οι επιδόσεις είναι και καλύτερες με μια 980 oc. Εδώ ένα βίντεο με comparison με την amd fury tri x. Aν πάλι δεν θέλεις να πας στo budget που παίζει η 980, θα σου πρότεινα 970 αν είσαι σε 1080p ανάλυση. Ειδικά στα games μην περιμένεις να δεις τίποτα το φοβερό σε διαφορές ανάμεσα σε 390/970/980. Η 970 φτάνει στο άνετο μια stock 980 με ένα oc επίσης. Αν δεν το βιάζεσαι, υπόψιν ότι βγαίνει και μικρός Πασχάλης σύντομα. Οπότε σκέψου και αυτή την επιλογή αν δεν πας μόνο για amd gpu. 1
Bender83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικα απο η σειρα 3χχ της ΑΜD απο ΟC δεν τραβαει. Αν την καρτα που θα παρεις δεν την κλοκαρεις πηγαινε με την 390 αλλα οχι την Gigabyte, την Sapphire Nitro. Απο οσο εχω διαβασεις οι αλλες εταιρειες εχουν θεματακια. Η Sapphire συνεργαζεται με την AMD και σχεδιαζει τις reference καρτες. Αν κανεις OC τοτε 970, ιδανικα EVGA.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για την έκδοση της gigabyte δεν έχω δει ακόμα κανένα σοβαρό review.Μάλλον δεν έχουν στείλει samples.Αυτό imo είναι ανησυχητικό.
mkp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Από ότι έχω ακούσει και εγώ έχει κλειδωμένο το voltage η gigabyte. η κάλες 390 είναι η MSI και Sapphire. Από OC να περιμένεις 9-14% αύξηση πραγματικών επιδόσεων, που την τοποθετεί λίγο πανό από μια 390x δηλαδή στο ίδιο επίπεδο με την GTX980(stock) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα