Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα την Δευτερα account σε αυτην την ιστοσελίδα http://www.everbuying.net/
παρεγγελα ενα κινητο γ Γερμανια ...Η παραγγελια ηταν μπερδεμα γιατι ηθελε αγορα μεσω paypal. εκανα λογαριασμο paypal εβαλα τα στοιχεια της καρτας μου μεσα και εγινε η παρεγγελια .  Ειδα και στην τραπεζα και μου τραβιξαν τα λεφτα.Μεσα στο paypal τωρα γραφει -500δολαρια..τους εστειλα μυνημα πηρα αυτην την απαντησει 

Dear Customer,

Thanks for your reply and we received your pictures.

Could you please send us the picture as we requested .

Could you please verify your paypal account.

It is easy and you will get a code from bank when you bind your bank card with your paypal account.

Sorry for this inconvenience but we need do this confirmation.

Any issues please feel free to coantactus.

Best regards

Thanks

μεσα στην καρτα που ειναι στο paypal δεν γραφει οτι ειναι ενημερωμενη μου ζηταει ενα κωδικο δεν ξερω τι ειναι..

τωρα το εχουν στειλει ενας Θεος ξερει.
Θελω Βοηθεια,παρακαλω

Δημοσ.

Κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα που έχεις την κάρτα και θα σου πουν αυτοί τον κωδικό ( αφού γίνει η επιβεβαίωση όλων των απαραίτητων στοιχείων ) που χρειάζεται.

Δημοσ.

Τα έχουν στείλει κ σε μένα που δν έχω συνχρονησει πληρος την κάρτα μ με το PayPal έτσι γίνεται μν μασας!

Θα στο έβγαζε άμα είχες PayPal balance η όπως λέει ο από πάνω πάρεις κωδικό από τράπεζα και συνχρονιστουν πλήρως!

Δημοσ.

Παραγγελιά( παρήγγειλα ) λέγεται ... :)

Και εσυ λάθος έκανες στον τόνο φίλε οπότε καλό είναι να μην την λέμε στους άλλους γιατί το instant justice καραδοκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα παληκαρια μου ευχαριστω..το εκανα επιβαιβεωση μολις τωρα! ti thelei na tous steilw twra?

Επεξ/σία από montevoutsas
Δημοσ.

χαχαχαχα όντως σαν βλάχος το είπα .Το σχόλιο μου ήταν καλοπροαίρετο ..σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της την πω , μην λες χαζομάρες .

• Like 1
Δημοσ.

Μια φωτογραφίσ ου ζητάνε που προφανώς στο έχουν ζητήσει σε άλλο mail ή σε άλλο κομμάτι αυτού του mail?

@visualizer : "Χαζαμάρες" λέγεται  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Εγω προσπάθησα να φτιαξω να βάλω την χρεωστικη στο paypal και δεν με αφήνει... Βάζω τα στοιχεία της κάρτας και όλα οκ και μετα παω να βάλω το Iban και δεν συνεχίζει... Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος ή το paypal δεν δέχεται ελληνικές κάρτες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...