SwordWielder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή μου σε αυτή την τιμή. Περιορίζομαι σε μαγαζιά απο το skroutz γιατί το θέλω άμεσα. Η χρήση είναι γενική αλλα με ενδιαφέρει σίγουρα να μην υπάρχει lag και να πιάνει καλά χρώματα. Αλλα επειδή δεν έχω ψαχτεί με τα hardware των κινητών καθόλου θέλω κάτι που να είναι αρκετά vfm. Μαρέσει το design των xperia πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω αν το aqua είναι καλό για τα χρήματα του. Το σκέφτομαι για το samsung a5 επίσης...
marioselsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μια ακομη καλη επιλογή ειναι το loumia 640xl αν μπορεις να πας σε windows.. Το α5 ειναι αρκετα καλο για τα λευτα του και ομορφη κατασκευή
SwordWielder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δε θα ήθελα να πάω σε windows είναι η αλήθεια...
marioselsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορεσεις να βαλεις λιγα παραπανω πας καρφι σε lg g3.. Αλλα μπορεις να παρεις απο το minideal που εχει εδω Ελλάδα αποθήκη και σε 2-3 μερες θα το εχεις στα χερια σου το κινητο Το levono k3 ειναι πολυ καλο για τα λευτα του ριξε μια ματια αξίζει 1
newsformobiles Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Από ευρωπαϊκή αποθήκη μπορείς να πάρεις και το Xiaomi Redmi Note 2 Prime, που λένε όλοι ότι είναι φοβερό, στα 220€ περίπου. Το έχει το Coolicοοl, αν θέλεις να το πάρεις : Http://www.report me for spam/stock-in-europe-xiaomi-redmi-hongmi-note-2-prime-mtk6795t-22ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-g-41780 1
SwordWielder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίο κινητό αυτό...Άνετα θα το έπαιρνα, αλλά δυστυχώς είμαι σε φάση που πρέπει να το έχω εντός λίγων ημερών. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιο και να περάσω να το πάρω από κάποιο μαγαζί :/ Thanks παντως.
newsformobiles Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μα από ευρωπαική αποθήκη θέλει 2-5 ημέρες, γι' αυτό στο είπα. Το κακό είναι ότι μέχρι τις 7 οι κινέζοι έχουν γιορτή, αλλά κάποια μαγαζιά πάραυτα στέλνουν παραγγελίες. 1
panos- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερα από Ελλάδα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με εγγυηση και επίσης ή αμεσότητα. Έτσι δες Lenovo S60, A5, Xiaomi Redmi Note 2 και υπάρχουν και άλλες επιλογές επίσης με καλά χαρακτηριστικά. Εγώ θα προτεινα το Α5.
technology_guy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html
SwordWielder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Σκεφτόμουν και το g2 που μου αρέσει επίσης...Αλλά μετα σκέφτομαι οτι είναι του 2013. Πιστεύετε ότι δεν έχει σημασία? Lolipop έχει...τόσο υπέρτατο θα είναι το 6.0 για να πω ότι δεν αξίζει να δώσω τα 270ε που εχει μεχρι στιγμής?
marioselsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Φιλε ειναι πολυ καλο κινητο αλλα μαλλον δεν θα παρει την 6 για αυτο καλο ειναι να πας σε κατι πιο καινουριο
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το G2 δεν θα πάρει σίγουρα την 6. Αλλά αν δεν σε πειράζει αυτό μπορείς να πας είναι ένα πολύ καλό κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα